Reseptit / Suklaa-cookies
reseptit
Suklaa-Cookies
Suklaahippukeksit ovat amerikkalaisten leivonnaisten tunnetuimpia klassikoita. Parhaimmillaan ne ovat pinnasta rapeita ja sisältä sitkeän pehmeitä. Keksit ovat erityisen herkullisen näköisiä, kun niistä tehdään isoja. Näitä erittäin suosittuja leivonnaisia on helppo tehdä.
Laktoositon
Valmistusaineet
- 220 g Voita (laktoositon)
- 100 g Sokeria
- 110 g Fariinisokeria
- 1 kananmuna
- 0,5 g Vanilja-aromia
- 125 g Manitoba Vehnäjauhoja
- 1/2 tl Ruokasoodaa
- 1/4 tl Suolaa
- 170 g Suklaarouhe tummaa
Valmistusohje
- Lämmitä uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Vatkaa voi, sokerit ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Pyöritä taikina 2 cm paksuksi tangoksi ja jaa ne 2 cm pitkiksi paloiksi.
- Pyöritä palaset palloiksi leivinpaperoidulle pellille.
- Paista noin 12–15 minuuttia.