Reseptit / Suklaa-cookies

Valmistusaineet

  • 220 g Voita (laktoositon)
  • 100 g Sokeria
  • 110 g Fariinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 0,5 g Vanilja-aromia
  • 125 g Manitoba Vehnäjauhoja
  • 1/2 tl Ruokasoodaa
  • 1/4 tl Suolaa
  • 170 g Suklaarouhe tummaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa voi, sokerit ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.
  4. Pyöritä taikina 2 cm paksuksi tangoksi ja jaa ne 2 cm pitkiksi paloiksi.
  5. Pyöritä palaset palloiksi leivinpaperoidulle pellille.
  6. Paista noin 12–15 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Vanilja-aromi 1 kg
Roberts vanilja-aromi on kellertävä aromiliuos, jossa vaniljan maku. Vanilja-aromi on tarkoitettu täytteiden, kuorrutteiden, ma...
Suklaarouhe tumma 5 kg UTZ
Paistonkestävä tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita hedelmäisiä aromeja. Suklaarouhe sop...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Tuote poistuu valikoimistamme 2/2024. Vaihtoetoiseksi tuotteeksi tarjoamme 21374 Tumma tryffeli 6kg Täyteläinen tumma suklaa ga...