Reseptit / Suklaa-cookies

Valmistusaineet

  • 220 g Voita (laktoositon)
  • 100 g Sokeria
  • 110 g Fariinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 0,5 g Vanilja-aromia
  • 125 g Manitoba Vehnäjauhoja
  • 1/2 tl Ruokasoodaa
  • 1/4 tl Suolaa
  • 170 g Suklaarouhe tummaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa voi, sokerit ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.
  4. Pyöritä taikina 2 cm paksuksi tangoksi ja jaa ne 2 cm pitkiksi paloiksi.
  5. Pyöritä palaset palloiksi leivinpaperoidulle pellille.
  6. Paista noin 12–15 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Vanilja-aromi 1 kg
Roberts vanilja-aromi on kellertävä aromiliuos, jossa vaniljan maku. Vanilja-aromi on tarkoitettu täytteiden, kuorrutteiden, ma...
Suklaarouhe tumma 5 kg
Paistonkestävä tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita hedelmäisiä aromeja. Paistonkestävä ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Suklaanappi valkoinen Belcolade 5 kg
Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jonka maussa vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa.  Belcolade on alkuperäinen belgial...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...