Reseptit / Sitruunakakku
reseptit
Bitter Lemon Kakku
Hienostuneen katkera virvoitusjuoma antaa persoonallisen maun tähän sitruunaiseen kakkuun.
Valmistusaineet
Pohja
- 2000 g 21221 Amerikan muffinssimix
- 225 g Vettä
- 275 g Öljyä
- 350 g Kananmunia
Sitruunakerma
- 450 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
- 220 g 21149 Sitruunakreemi Deli citron
Bitter kerma
- 500 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
- 50 g Sweppes bitter
- 150 g 135041 Vaniliinikreemijauhe Roberts
Valmistusohje
Pohja:
- Sekoita yleiskoneessa melavatkaimella kakkuseos, munat, öljy ja vesi 2 minuutin ajan keski nopeudella. Kaavi taikina alas ja sekoita sitten 2 minuutin suurella nopeudella tai kunnes massa on tasainen.
- Levitä taikina pellille 1,5 cm paksuina ja paista 180 ° C. Leikkaa levyt sopimaan kakkurenkaan sisälle. Tarvitset 3 kappaletta kakkurengasta kohti.
Sitruunakerma
- Vatkaa viilennetty Ambiante ja Sekoita sitruunakreemi Ambianteen.
- Vuoraa kakkurengas reunanauhalla. Aseta ensimmäinen leikattu pohja renkaan pohjalle ja levitä sitruunakerma tasaisesti. Aseta sitten toinen pohja sen päälle.
Bitter kerma
- Vatkaa viilennetty Ambiante. Sekoita vaniliinikreemijauhe ja Sweppes. Vatkaa kreemiksi.
- Sekoita Vaahdotettu Ambiante ja vaniliinikreemi tasaiseksi massaksi.
- Levitä Bitter kerma toisen leikatun pohjan päälle ja aseta viimeinenpohja päälle.
- Jäähdytä kakku.
- Poista kakkurengas ja reunanauha. Koristele kakku lopuilla sitruuna- ja Bitter kermalla, limeviipaleilla ja raastetulla limenkuorilla.