Reseptit / Sitruunakakku

Valmistusaineet

Pohja

  • 2000 g Satin Creme Cake
  • 225 g Vettä
  • 275 g Öljyä
  • 350 g Kananmunia

Sitruunakerma

  • 450 g Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 220 g Sitruunakreemi Deli citronia

Bitter kerma

  • 500 g Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 50 g Sweppes bitter
  • 150 g Vaniliinikreemijauhe Roberts

Valmistusohje

Pohja:

  1. Sekoita yleiskoneessa melavatkaimella kakkuseos, munat, öljy ja vesi 2 minuutin ajan keski nopeudella. Kaavi taikina alas ja sekoita sitten 2 minuutin suurella nopeudella tai kunnes massa on tasainen.
  2. Levitä taikina pellille 1,5 cm paksuina ja paista 180 ° C. Leikkaa levyt sopimaan kakkurenkaan sisälle. Tarvitset 3 kappaletta kakkurengasta kohti.

Sitruunakerma

  1. Vatkaa viilennetty Ambiante ja Sekoita sitruunakreemi Ambianteen.
  2. Vuoraa kakkurengas reunanauhalla. Aseta ensimmäinen leikattu pohja renkaan pohjalle ja levitä sitruunakerma tasaisesti. Aseta sitten toinen pohja sen päälle.

Bitter kerma

  1. Vatkaa viilennetty Ambiante. Sekoita vaniliinikreemijauhe ja Sweppes. Vatkaa kreemiksi.
  2. Sekoita Vaahdotettu Ambiante ja vaniliinikreemi tasaiseksi massaksi.
  3. Levitä Bitter kerma toisen leikatun pohjan päälle ja aseta viimeinenpohja päälle.
  4. Jäähdytä kakku.
  5. Poista kakkurengas ja reunanauha. Koristele kakku lopuilla sitruuna- ja Bitter kermalla, limeviipaleilla ja raastetulla limenkuorilla.

Reseptin tuotteet

Kasvisrasvasekoite Ambiante 12 l
Ambiante vaahtoutuva kasvirasvasekoite on vegaaninen vaihtoehto kermalle. Ambiantessa on täyteläinen, hennon vaniljainen maku ​...
Sitruunakreemi deli citron 5 kg
VÄLIAIKAISESTI LOPPU VARASTOSTAMME! (arvioitu saapumisaika vko 43) Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon c...