Reseptit / Sitruunakakku

Valmistusaineet

Pohja

  • 2000 g 21221 Amerikan muffinssimix
  • 225 g Vettä
  • 275 g Öljyä
  • 350 g Kananmunia

Sitruunakerma

  • 450 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 220 g 21149 Sitruunakreemi Deli citron

Bitter kerma

  • 500 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 50 g Sweppes bitter
  • 150 g 135041 Vaniliinikreemijauhe Roberts

Valmistusohje

Pohja:

  1. Sekoita yleiskoneessa melavatkaimella kakkuseos, munat, öljy ja vesi 2 minuutin ajan keski nopeudella. Kaavi taikina alas ja sekoita sitten 2 minuutin suurella nopeudella tai kunnes massa on tasainen.
  2. Levitä taikina pellille 1,5 cm paksuina ja paista 180 ° C. Leikkaa levyt sopimaan kakkurenkaan sisälle. Tarvitset 3 kappaletta kakkurengasta kohti.

Sitruunakerma

  1. Vatkaa viilennetty Ambiante ja Sekoita sitruunakreemi Ambianteen.
  2. Vuoraa kakkurengas reunanauhalla. Aseta ensimmäinen leikattu pohja renkaan pohjalle ja levitä sitruunakerma tasaisesti. Aseta sitten toinen pohja sen päälle.

Bitter kerma

  1. Vatkaa viilennetty Ambiante. Sekoita vaniliinikreemijauhe ja Sweppes. Vatkaa kreemiksi.
  2. Sekoita Vaahdotettu Ambiante ja vaniliinikreemi tasaiseksi massaksi.
  3. Levitä Bitter kerma toisen leikatun pohjan päälle ja aseta viimeinenpohja päälle.
  4. Jäähdytä kakku.
  5. Poista kakkurengas ja reunanauha. Koristele kakku lopuilla sitruuna- ja Bitter kermalla, limeviipaleilla ja raastetulla limenkuorilla.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 31 Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäks...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.  Kermanvalkoinen jauhemainen leivonnaisse...