Reseptit
/ Sitruuna-marenkipiiras
reseptit
Sitruuna-marenkipiiras
Sitruuna-marenkipiirakka on klassikko ihan syystäkin. Rapea pohja, kirpeä sitruunakreemi ja pehmoinen marenkipilvi, siinä täydellisen piirakan ainekset.
Valmistusaineet
- 40 g Sitruunakreemi Deli Citronia
- 1 kpl Bebepohjia
- 250 g Marenkijauhe Ovablancaa
- 100 g Vettä
- Krokanttia koristeluun
Valmistusohje
- Pursota 40 g Deli Citronia murokuppiin ja paista 170 ° C: ssa noin 10 minuuttia, kunnes sitruunakreemi on jämähtänyt.
- Vatkaa marenki. Pursota marenkia leivonnaisen päälle ja koristele mantelikrokantilla.
- Polta marengin pinta polttimella.
Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Bebe-pohja 135 kpl, 8,5 cm
Bebe muropohja on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valm...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...
Vaniljakreemi Cremfil 13 kg
Käyttövalmis vaniljanmakuinen sileän pehmeä kreemi. Väriltään syvän keltainen. Ylivoimaisen vakauden ansiosta voidaan käyttää e...
Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Siirry diaesitykseen vasemmalla/oikealla nuolella tai pyyhkäise vasemmalle/oikealle, jos käytät mobiililaitetta