Reseptit / Sitruuna-marenkipiiras

Valmistusaineet

  • 40 g Sitruunakreemi Deli Citronia
  • 1 kpl Bebepohjia
  • 250 g Marenkijauhe Ovablancaa
  • 100 g Vettä
  • Krokanttia koristeluun

Valmistusohje

  1. Pursota 40 g Deli Citronia murokuppiin ja paista 170 ° C: ssa noin 10 minuuttia, kunnes sitruunakreemi on jämähtänyt.
  2. Vatkaa marenki. Pursota marenkia leivonnaisen päälle ja koristele mantelikrokantilla.
  3. Polta marengin pinta polttimella.

Reseptin tuotteet

Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...