Reseptit / Sitruuna-marenkipiiras

Valmistusaineet

  • 40 g Sitruunakreemi Deli Citronia
  • 1 kpl Bebepohjia
  • 250 g Marenkijauhe Ovablancaa
  • 100 g Vettä
  • Krokanttia koristeluun

Valmistusohje

  1. Pursota 40 g Deli Citronia murokuppiin ja paista 170 ° C: ssa noin 10 minuuttia, kunnes sitruunakreemi on jämähtänyt.
  2. Vatkaa marenki. Pursota marenkia leivonnaisen päälle ja koristele mantelikrokantilla.
  3. Polta marengin pinta polttimella.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Sitruunakreemi deli citron 5 kg
 ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 21 Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja p...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 21-22 Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...