Reseptit
/ Sitruuna-marenkipiiras
reseptit
Sitruuna-marenkipiiras
Sitruuna-marenkipiirakka on klassikko ihan syystäkin. Rapea pohja, kirpeä sitruunakreemi ja pehmoinen marenkipilvi, siinä täydellisen piirakan ainekset.
Valmistusaineet
- 40 g Sitruunakreemi Deli Citronia
- 1 kpl Bebepohjia
- 250 g Marenkijauhe Ovablancaa
- 100 g Vettä
- Krokanttia koristeluun
Valmistusohje
- Pursota 40 g Deli Citronia murokuppiin ja paista 170 ° C: ssa noin 10 minuuttia, kunnes sitruunakreemi on jämähtänyt.
- Vatkaa marenki. Pursota marenkia leivonnaisen päälle ja koristele mantelikrokantilla.
- Polta marengin pinta polttimella.
Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...
Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Siirry diaesitykseen vasemmalla/oikealla nuolella tai pyyhkäise vasemmalle/oikealle, jos käytät mobiililaitetta