Reseptit / Sitruuna-marenkipiiras

Valmistusaineet

  • 40 g Sitruunakreemi Deli Citronia
  • 1 kpl Bebepohjia
  • 250 g Marenkijauhe Ovablancaa
  • 100 g Vettä
  • Krokanttia koristeluun

Valmistusohje

  1. Pursota 40 g Deli Citronia murokuppiin ja paista 170 ° C: ssa noin 10 minuuttia, kunnes sitruunakreemi on jämähtänyt.
  2. Vatkaa marenki. Pursota marenkia leivonnaisen päälle ja koristele mantelikrokantilla.
  3. Polta marengin pinta polttimella.

Reseptin tuotteet

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Bebe-pohja 135 kpl, 8,5 cm
Bebe muropohja on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valm...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vaniljakreemi Cremfil 13 kg
Käyttövalmis vaniljanmakuinen sileän pehmeä kreemi. Väriltään syvän keltainen. Ylivoimaisen vakauden ansiosta voidaan käyttää e...
Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...