Reseptit / Seittikakku
reseptit
Seittikakku
Tämä on erittäin maukas suklainen kakku on ryhditetty aprikoosilla ja passionhedelmällä. Halloween-herkut ovat karmivan ihania ja koristelut hauskan hyytäviä. Hieno hämähäkinseitti on helppo tehdä kokeile!
Valmistusaineet
Kakkupohja
-
1000 g 21221 Amerikan muffinssimix
-
350 g Kananmuna
-
300 g Rypsiöljyä
-
225 g Vettä
-
220 g 203601 Kaakaojauhe 100%
-
1000 g 131053 Aprikoositäyte Roberts
Täyte
- 500 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
- 500 g Kerma
- 250 g Vettä
- 250 g 211924 Hyydykejauhe Bavarois Neutra
- 75 g 21148 Makuaine passion
Kuorrutus
- 1000 g 203521 Kuorrutenappi tumma Coverlux
- 50 g 20350 Kuorrutenappi valkoinen, Carat cover white
Valmistusohje
Kakkupohja
- Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita keskinopeudella 5 minuutin ajan tasaiseksi taikinaksi.
- Jaa taikina pyöreisiin kakkuvuokioihin Ø16. Paino: 300 g.
- Paistolämpötila: 180 ° C noin 30 minuuttia.
- Jäähdyttämisen jälkeen kakut jaetaan kahteen.
- Levitä aprikoositäytettä kakunpohjaan.
Täyte
- Ambiante ja kerma vatkataan kevyeksi vaahdoksi.
- Vesi, Bavarois Neutra ja makuaine sekoitetaan hyvin sekaisin ja käännellään kevyesti kermavaahtoon. Käytä noin 100 g per kakku.
- Levitä suurin osa siitä pohjalle. Laita päälle toinen kakkupohja ja levitä täyte tasaisesti ylhäältä ja sivuilta jäljellä olevalla täytteellä.
Koristelu
- Kuorrutenappi tumma lämmitetään noin. 40 ° C ja sekoitetaan tasaiseksi. Kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen.
- Kuorrutenappi valkoinen lämmitetään 40 ° C ja sekoitetaan tasaiseksi. Piirrä seitti kuvio kakkuun pursotinpussia apuna käyttäen.