Reseptit / Seittikakku

Valmistusaineet

Kakkupohja

  • 1000 g 21221 Amerikan muffinssimix

  • 350 g Kananmuna

  • 300 g Rypsiöljyä

  • 225 g Vettä

  • 220 g 203601 Kaakaojauhe 100%

  • 1000 g 131053 Aprikoositäyte Roberts

Täyte

  • 500 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 500 g Kerma
  • 250 g Vettä
  • 250 g 211924 Hyydykejauhe Bavarois Neutra
  • 75 g 21148 Makuaine passion

Kuorrutus

  • 1000 g 203521 Kuorrutenappi tumma Coverlux
  • 50 g 20350 Kuorrutenappi valkoinen, Carat cover white

Valmistusohje

Kakkupohja

  1. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita keskinopeudella 5 minuutin ajan tasaiseksi taikinaksi.
  2. Jaa taikina pyöreisiin kakkuvuokioihin Ø16. Paino: 300 g.
  3. Paistolämpötila: 180 ° C noin 30 minuuttia.
  4. Jäähdyttämisen jälkeen kakut jaetaan kahteen.
  5. Levitä aprikoositäytettä kakunpohjaan.

Täyte

  1. Ambiante ja kerma vatkataan kevyeksi vaahdoksi.
  2. Vesi, Bavarois Neutra ja makuaine sekoitetaan hyvin sekaisin ja käännellään kevyesti kermavaahtoon. Käytä noin 100 g per kakku.
  3. Levitä suurin osa siitä pohjalle. Laita päälle toinen kakkupohja ja levitä täyte tasaisesti ylhäältä ja sivuilta jäljellä olevalla täytteellä.

Koristelu

  1. Kuorrutenappi tumma lämmitetään noin. 40 ° C ja sekoitetaan tasaiseksi. Kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen.
  2. Kuorrutenappi valkoinen lämmitetään 40 ° C ja sekoitetaan tasaiseksi. Piirrä seitti kuvio kakkuun pursotinpussia apuna käyttäen.

Reseptin tuotteet

Aprikoositäyte Roberts 12 kg
Roberts aprikoositäyte on täyteläinen, jossa tuoreen aprikoosin maku. Hyvin levittyvä ja pehmeä täyte on sileä ja väriltään rus...
Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg
Neutraalinmakuisen hyydykejauheen voit helposti maustaa haluamallasi maulla. Mousse ja bavarois sekoituksemme avulla voit luoda...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg
Tumman suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suklaa...