Reseptit / Sacherkakku

Valmistusaineet

  • 500 g Kakkupohjaseos laktoositon
  • 375 g Kananmuna
  • 50 g Vettä
  • 150 g Suklaanappi tumma Belgoladea
  • 80 g Maitoa
  • 1 g Vaniljasokeria
  • 115 g Aprikkositäyte Roberts
  • 165 g Vanilliinikreemijauhe Roberts
  • 500 g Vettä
  • 300 g Tumma suklaa ganachea

Valmistusohje

  1. Mittaa kakkupohjaseos ja laita se yleiskoneeseen.
  2. Lisää vesi ja kananmuna kakkupohjaseokseen. Vatkaa voimakkaasti 8 minuuttia.
  3. Lisää suklaasula taikinaan muutamassa erässä samalla kevyesti vatkaten.
  4. Voitele paistovuoka ja kaada taikina siihen.
  5. Paista kakkupohjaa 170-180 °C n. 20-25 min.
  6. Kumoa kypsä kakkupohja hieman jäähtyneenä ja leikkaa se kolmeen osaan.
  7. Sekoita vaniliinikreemijauhe ja vesi. Vatkaa kovalla nopeudella vaahdoksi.
  8. Kostuta pohja vaniljamaidolla. Levitä kerroksittain aprikoositäyte ja kreemi.
  9. Laita päälle toinen pohja, kostuta ja levitä päälle loput täytteet. Nosta päälle viimeinen levy ja kostuta. Tasoita kakun reunat lastalla ja laita kakku hetkeksi pakkaseen.
  10. Lämmitä ganache 32°C. Sijoita kakku kakkuritilän päälle ja kaada ganache kakun päälle. Tasoita pinta nopeasti palettiveitsellä tai leveällä lastalla.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 50 Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.  Kermanvalk...
Aprikoositäyte Roberts 12 kg
Roberts aprikoositäyte on täyteläinen, jossa tuoreen aprikoosin maku. Hyvin levittyvä ja pehmeä täyte on sileä ja väriltään rus...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Appelsiini-omenatäyte Classic 12 kg
Raikkaan kirpeän appelsiininmakuinen täyte on hyvin levittyvä. Ulkonäöltään sileän kirkas ja väriltään oranssinkeltainen.