Reseptit / New-york-cheesecake

Valmistusaineet

  • 85 g Voita

  • 65 g Sokeria

  • 21 g Kananmunaa

  • 130 g Vehnäjauhoa

  • 1,5 g Leivinjauhetta

  • 2400 g Juustokakkutäyte Cheesecakea

Valmistusohje

  1. Murotaikina: Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä taikinaan.
  2. Painele taikina kevyesti vuoan (halkaisija n. 26 – 28 cm) pohjalle ja reunoille tai pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. 10 – 13 min, kunnes pohja on saanut hieman väriä.
  3. Täytä vuoka juustokakkutäytteellä ja tasoita pinta.
  4. Paista 160-170 °C n. 50-60 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä rauhassa ennen tarjoilua.

Vinkki: Valmista helposti annos juustokakkuja käyttäen valmiita muropohjiamme.

Reseptin tuotteet

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg Huom. erän PE 25.2
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä