Reseptit / New-york-cheesecake
reseptit
New York Cheesecake
Tee klassinen New Yorkin juustokakku tällä helpoilla resepteillä. Tässä paistettussa juustokakkussa on vaniljaisen kermajuuston maku. Tämä herkku rakennetaan murokeksi pohjan päälle.
Valmistusaineet
-
85 g Voita
-
65 g Sokeria
-
21 g Kananmunaa
-
130 g Vehnäjauhoa
-
1,5 g Leivinjauhetta
-
2400 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
Valmistusohje
- Murotaikina: Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä taikinaan.
- Painele taikina kevyesti vuoan (halkaisija n. 26 – 28 cm) pohjalle ja reunoille tai pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. 10 – 13 min, kunnes pohja on saanut hieman väriä.
- Täytä vuoka juustokakkutäytteellä ja tasoita pinta.
- Paista 160-170 °C n. 50-60 minuuttia.
- Anna jäähtyä rauhassa ennen tarjoilua.
Vinkki: Valmista helposti annos juustokakkuja käyttäen valmiita muropohjiamme.