Reseptit / New-york-cheesecake

Valmistusaineet

  • 85 g Voita

  • 65 g Sokeria

  • 21 g Kananmunaa

  • 130 g Vehnäjauhoa

  • 1,5 g Leivinjauhetta

  • 2400 g Juustokakkutäyte Cheesecakea

Valmistusohje

  1. Murotaikina: Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä taikinaan.
  2. Painele taikina kevyesti vuoan (halkaisija n. 26 – 28 cm) pohjalle ja reunoille tai pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. 10 – 13 min, kunnes pohja on saanut hieman väriä.
  3. Täytä vuoka juustokakkutäytteellä ja tasoita pinta.
  4. Paista 160-170 °C n. 50-60 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä rauhassa ennen tarjoilua.

Vinkki: Valmista helposti annos juustokakkuja käyttäen valmiita muropohjiamme.

Reseptin tuotteet

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Leivinjauhe E450, E500, 25 kg
Leivinjauhe on leivonnassa käytetty synteettinen kohottaja-ainesosa, jonka tarkoitus on nopeuttaa taikinan kohoamista.

Saatat olla kiinnostunut näistä