Reseptit / Maitosuklaa-peilikiille-miror-glaze
reseptit
Maitosuklaa peilikiille - Miror glaze
Tämä niin sanottu mirror glaze on vielä aika uusi tuttavuus Suomessa. Kiille on viimeistelee kakkusi ja sopii myös hyvin kakkujen reunoille. Peilikirkas suklaakiille on sekä todella kaunis että herkullinen. Jos kuitenkin haluaa tehdä erivärisiä kuorrutteita, kannattaa käyttää valkosuklaata.
Munaton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
- 300 g Maitoa laktoositon
- 500 g Tärkkelysiirappia
- 1000 g Suklaanappi maito Belgoladea
- 1000 g Hyytelöimisaine Miroir Neutrea
- 30 g liivatelehtiä
Valmistusohje
- Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle.
- Lisää liotettu ja sulatettu liivate sekä hyytelöimisaine Miroir huoneenlämpöisenä.
- Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.
- Käyttölämpötila 27-35°C