Reseptit / Laskiasipulla-juureen

Valmistusaineet

Pullataikina n.20 kpl

  • 120 g voita (laktoositon)
  • 270 g Kevytmaitoa (laktoositon)
  • 110 g sokeria
  • 2 g Kardemummaa
  • 2,5 g Suolaa
  • 65 g Kanamunia
  • 20 g 21134 O-Tentic Durum
  • 530 g vehnäjauhoja

Täyte

  • 20 g 21119 Kasvisrasvasekoite Ambiante
  • 20 g 13186 Mansikkahillo Roberts

Valmistusohje

  1. Sulata voi kattilassa. Lisää maito, sokeri, kardemumma, suola ja muna. Sekoita ja siirrä seos kulhoon. Lisää O-tentic juuri ja alusta taikinaan jauhoja, kunnes taikina pysyy kasassa ja irtoaa käsistä. Älä tee liian tiukkaa taikinaa vaan jätä se melko pehmeäksi.
  2. Peitä kulho ja anna taikinan tekeytyä ja kohota lämpimässä paikassa noin 1-2 tuntia. Taikinan tekeytyy ja juuren hiivat aloittavat työnsä.
  3. Kumoa taikina työpöydälle ja vaivaa sitä hetki.
  4. Jaa taikina 20:een palaan ja pyörittele palat pulliksi. Nosta pullat leivinpaperin päälle pellille.
  5. Peitä pelti liinalla ja anna pullien kohota 1–5 tuntia.
  6. Paista pullia 225° C noin 15 minuuttia.
  7. Leikkaa pullat ja täytä.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...