Reseptit / Kesainen-sitruunapiiras
reseptit
Kesäinen sitruunapiiras
Kesäinen herkku valmistuu helposti tällä reseptillä. Kirpeän sitruunan ja makean marengin ihana liitto kruunaa juhla-aterian tai arjen herkkuhetken.
Valmistusaineet
Pohja
- 500 g 21221Amerikan muffinimixiä
- 175 g Kanamunia
- 150 g Rypsiöljyä
- 110 g Vettä
Täyteet
- 100 g 135041 Vaniliinikreemijauhe Roberts
- 30 g Vettä
- 100g 21149 Sitruunakreemi Deli Citron
Marenki
- 200 g 211901 Marenkijauhe Ovablanca
- 100 g Vettä
Valmistusohje
- Sekoita kakkupohjan kaikkia aineosia 5 minuutin ajan keskinopeudella.
- Pursota kolmion malliseen flexipan muottiin tai haluamaasi muotoon.
- Vatkaa vaniliinikreemijauhe ja vesi. Sekoita se sitruunakreemin kanssa massaksi.
- Pursota massa kakku taikinan päälle.
- Paista 180 ° C: ssa noin 20 minuuttia.
- Anna kakun jäähtyä.
- Vatkaa Ovablanca ja vesi, kunnes siihen syntyy pehmeitä piikkejä.
- Pursota marenkihattuja kakun päälle ja polta marengin pinta kaasupolttimella.