Reseptit / Kesainen-sitruunapiiras

Valmistusaineet

Pohja

  • 500 g 21221Amerikan muffinimixiä
  • 175 g Kanamunia
  • 150 g Rypsiöljyä
  • 110 g Vettä

Täyteet

  • 100 g 135041 Vaniliinikreemijauhe Roberts
  • 30 g Vettä
  • 100g 21149 Sitruunakreemi Deli Citron

Marenki

  • 200 g 211901 Marenkijauhe Ovablanca
  • 100 g Vettä

Valmistusohje

  1. Sekoita kakkupohjan kaikkia aineosia 5 minuutin ajan keskinopeudella.
  2. Pursota kolmion malliseen flexipan muottiin tai haluamaasi muotoon.
  3. Vatkaa vaniliinikreemijauhe ja vesi. Sekoita se sitruunakreemin kanssa massaksi.
  4. Pursota massa kakku taikinan päälle.
  5. Paista 180 ° C: ssa noin 20 minuuttia.
  6. Anna kakun jäähtyä.
  7. Vatkaa Ovablanca ja vesi, kunnes siihen syntyy pehmeitä piikkejä.
  8. Pursota marenkihattuja kakun päälle ja polta marengin pinta kaasupolttimella.

Reseptin tuotteet

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg
Täydellinen sekoitus jauhemuodossa marengin valmistamiseksi. Valmista aidon makuisia marenkeja vain lisäämällä vesi! Voit valmi...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...