Reseptit / Kakkupohja-perusohje

Valmistusaineet

  • 1000 g Kakkupohjaseos laktoositon
  • 750 g Kananmuna
  • 100 g vesi
  • Vuokaspray Roberts

Valmistusohje

  1. Mittaa kakkupohjaseos ja laita se yleiskoneeseen. Lisää halutessasi maku- ja väriaineet kakkupohjaseokseen ennen muita aineita.
  2. Lisää vesi ja kananmuna kakkupohjaseokseen. Vatkaa voimakkaasti 10 minuuttia.
  3. Voitele muotti tai paistovuoka ja kaada taikina niihin .
  4. Paista kakkupohjaa 170-180 °C n. 20-25 min. Vetopohjaa vain 2-3 min 250 °C.
  5. Kumoa kypsä kakkupohja hieman jäähtyneenä.

Reseptin tuotteet

Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseos on kermanvalkoisen jauhemainen leivonnaisekoite. Nopea ja helppo valmistus takaa suuren tilavuuden ja tasalaatui...
Vuokaspray Roberts 500 ml, 12 plo
Roberts vuokaspraylla voitelet helposti ja kätevästi ruoka-, kakku- ja leivosvuoat. Rypsiöljypohjainen neutraali aerosoli suihk...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Kasvirasvasekoite Chantypak 12 l
Chantypak vaahtoutuva kasvirasvasekoite on tunnettu maukkaasta vaniljaisesta mausta ​​ja sileästä suutuntumasta sekä huomattava...
Mansikkahillo Roberts 12 kg
Perinteinen Roberts mansikkahillo maistuu makealta mansikalta. Hillo on ulkonäöltään kiiltävä ja se sisältää runsaasti mansikan...
Ruusu punainen 15 kpl
Punainen suklaaruusu. Pintavärjättyä valkosuklaata, jossa valkosuklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 45 x 30 mm.