Reseptit / Jouluinen-tahtikakku

Valmistusaineet

  • 850 g Tegral Satin Cream Cake
  • 50 g Mantelijauhoja
  • 100 g Jauhoja
  • 400 g Margariiniä tai voita
  • 100 g Kananmunia
  • ~ Kirsikkatäyte Roberts
  • ~ Lumijauhe

Valmistusohje

  1. Sekoita kakkuseos, mantelijauhe, jauhot ja margariini muromaiseksi massaksi. Lisää kananmunat ja sekoita taikina.
  2. Jäähdytä taikina.
  3. Laminoi tai kauli 3 mm: n kohdalla ja leikkaa tähden muotoisia keksejä.
  4. Paista 160 ° C: ssa kullanruskeaksi.
  5. Anna jäähtyä.
  6. Leikkaa puolet avoimiksi tähdiksi.
  7. Laita avoimeksi leikattu tähti tavallisen päälle ja purstoa kirsikkatäyte keskelle.
  8. Koristele lumijauheella.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS! Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....
Lumijauhe 0,7 kg
Lumijauhe on erikoistuote leivonnaisten koristeluun. Lumijauhe on valkeaa ja maultaan miellyttävän makea. Tuote sihtautuu helpo...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Tegral Satin Brownie CL 15KG
UUTUUS! Luonnollisempi seos, joka on täydellinen työkalu Brownien ja erilaisten suklaisten leivonnaisten valmistamiseen.  Eritt...
Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...