Reseptit / Italialainen-ciabatta-leipa

Valmistusaineet

  • 100 g Easy Chiabattaa
  • 1000 g Manitoba cream erikoisvehnäjauhoja
  • 700 g Vettä
  • 20 g Hiivaa
  • 30 g Oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Mittaa ja lisää kaikki ainekset taikinakulhoon ja sekoita 4 minuuttia hitaasti ja 4 minuuttia nopeasti.
  2. Kaada taikina taikinalaatikkoon ja esikohota 30-90 minuutin ajan.
  3. Kumoa taikina ja Jaa se annospaloihin n. 300 g.
  4. Rullaa ja venytä muotoon varovasti runsaalla jauholla.
  5. Aseta leivät jauhotetulle leivinpellille.
  6. Kohota 90 minuutin ajan.
  7. Paista n. 20 minuuttia 230 ° C:ssa.

Reseptin tuotteet

Easy Ciabatta 10 % 10 kg
Anna leivällesi helposti lisää luonnetta. Easy Chiabatta jauhoseos sisältää ainutlaatuista hapanraskia, joka antaa leipääsi hap...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...
Auringonkukansiemen kuorittu 25 kg
Miedon pähkinäisen makuinen auringonkukansiemen. Siemenet sisältävät runsaasti hyviä rasvoja, proteiinia, kuituja sekä erilaisi...