Reseptit / Foccaine-leipa
reseptit
Foccaine leipä
Tämä Focaine leivän resepti on yllättävän yksinkertainen, mutta tekee leivästä täyteläisen makuisen pehmeän leivän, jossa on erittäin rapeat reunat.
Maidoton
Vegaaninen
Valmistusaineet
- 300 g Easy Chiabattaa
- 1000 g Manitoba Cream erikoisvehnäjauhoja
- 700 g Vettä
- 20 g Hiivaa
- 30 g Oliiviöljyä
Valmistusohje
- Mittaa kaikki ainekset ja laita taikinakulhoon.
- Sekoita taikinakoukulla 2 minuuttia hitaalla, 6-8 minuuttia nopealla nopeudella.
- Taikinan lämpötila 25 ° C
- Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
- Kaada taikina pöydälle ja punnitse noin 70 g annospaloiksi.
- Muotoile sämpyläksi ja anna levätä 10 minuuttia.
- Kauli ja laita oliiviöljytylle pellille. Painele taikinasta ilmat pois.
- Nostata 30 minuutin ajan.
- Sivele leivät oliiviöljyllä.
- Paista n. 15 20 minuuttia 190-215 ° C.