Reseptit / Foccaine-leipa

Valmistusaineet

  • 300 g Easy Chiabattaa
  • 1000 g Manitoba Cream erikoisvehnäjauhoja
  • 700 g Vettä
  • 20 g Hiivaa
  • 30 g Oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Mittaa kaikki ainekset ja laita taikinakulhoon.
  2. Sekoita taikinakoukulla 2 minuuttia hitaalla, 6-8 minuuttia nopealla nopeudella.
  3. Taikinan lämpötila 25 ° C
  4. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  5. Kaada taikina pöydälle ja punnitse noin 70 g annospaloiksi.
  6. Muotoile sämpyläksi ja anna levätä 10 minuuttia.
  7. Kauli ja laita oliiviöljytylle pellille. Painele taikinasta ilmat pois.
  8. Nostata 30 minuutin ajan.
  9. Sivele leivät oliiviöljyllä.
  10. Paista n. 15 20 minuuttia 190-215 ° C.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Easy Ciabatta 10 % 10 kg
Anna leivällesi helposti lisää luonnetta. Easy Chiabatta jauhoseos sisältää ainutlaatuista hapanraskia, joka antaa leipääsi hap...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutto Pugliese 10 kg
Tutto Pugliese on 100 % jauhoseos rustiikkisen ja huokoisen juurileivän valmistukseen. Lisäämällä vain vesi! Tutto Pugliese sis...