Sitruunakreemi deli citron 5 kg

Tuotenumero: 21146

Deli Citron kehitettiin Ranskalaiseen sitruunapiiraaseen käytettävän perinteisen sitruunakerman reseptin pohjalta. Perinteisen tavan lisäksi kreemiä voi käyttää täytteenä suklaissa, leivonnaisissa, pralinesissa tai pursotin koristeluun. Ylivoimaisen vakauden ansiosta voidaan käyttää ennen leivontaan ja sen jälkeen.

 

Myyntierä:
PRK
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Ei keinotekoisia maku eikä väriaineita.

Paistonkestävä.

Resepti:

KESÄINEN SITRUUNAKAKKU

Kakku • 500 g Amerikan muffinimix • 175 g munaa • 150 g öljyä • 110 g vettä Täyte • 200 g Deli Citronia Koriste • 200 g Ovablancaa • 100 g vettä

• Kakkua: Sekoita kaikki ainesosat 5 minuuttia keskinopeudella. • Putki kolmion flexipaan. • Pursota Deli Citron kakun päälle. • Paista 180 ° C: ssa noin 20 minuutin ajan. • Anna kakun jäähtyä. • Pursota Ovablanca kakun päälle ja polta pinta.

Resepti:

KESÄINEN SITRUUNAKAKKU

Kakku • 500 g Amerikan muffinimix • 175 g munaa • 150 g öljyä • 110 g vettä Täyte • 200 g Deli Citronia Koriste • 200 g Ovablancaa • 100 g vettä

• Kakkua: Sekoita kaikki ainesosat 5 minuuttia keskinopeudella. • Putki kolmion flexipaan. • Pursota Deli Citron kakun päälle. • Paista 180 ° C: ssa noin 20 minuutin ajan. • Anna kakun jäähtyä. • Pursota Ovablanca kakun päälle ja polta pinta.