Suklaanappi roosa Ruby 2,5 kg

Tuotenumero: 20331

Ruby suklaan ainutlaatuinen maku ja väri ovat peräisin suoraan ruby-kaakaopavuista. Ruby-suklaa maistuu luontaisesti marjaisalta ja samalla hivenen hapokkaalta.

Ruby-suklaata valmistetaan Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvavista kaakaopavuista, joista suklaa-asiantuntijat löysivät ennen kokemattomia makuominaisuuksia. Kesti 80 vuotta ennen kuin tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan rinnalle tuli neljäs laatu.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
2,50kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf
KÄYTTÖOHJE:

Suosittelemme käyttämään ruby puhtaana suklaana mahdollisimman paljon. Näin asiakkaasi saavat mahdollisuuden nauttia suklaan mausta ja väristä puhtaimmalla mahdollisella tavalla.

RUBY:N YHDISTÄMINEN RASVAPOHJAISIIN AINESOSIIN (voikreemien jne. luomiseksi) Makeisten täytteisiin ja leivonnaisten kreemeihin suosittelemme sekoittamaan ruby:n rasvapohjaisten ainesosien, kuten voin kanssa. Tämä estää maun tai värin laimentumisen.

RUBY:N YHDISTÄMINEN VESIPOHJAISIIN AINESOSIIN (ganachen, moussen, kastikkeeen jne. luomiseen) Monissa leivoksissa ja jälkiruoissa – kuten suklaakreemeissä, crémeux’ssa, kiilteissä jne. – suklaa on yhdistetty nesteisiin täydellinen maun ja koostumuksen saamiseksi. Tarkkaile: Kun ruby yhdistetään muihin ainesosiin, kuten kermaan tai maitoon, saatat havaita alkuperäisen värin haalistumista tai harmaantumista. Tämä on normaalia: ruby:n laimentaminen muuttaa pH:ta ja aiheuttaa värimuutoksia. pH:n säilyttäminen voi kuitenkin auttaa sinua säätämään värin tarkalleen tyypilliseksi ruby-väriksi tai auttaa leikittelemään luovasti värin kanssa. Lisää happamuutta hedelmistä (esim hedelmäsoseet ja limemehu)

KÄYTTÖOHJE:

Suosittelemme käyttämään ruby puhtaana suklaana mahdollisimman paljon. Näin asiakkaasi saavat mahdollisuuden nauttia suklaan mausta ja väristä puhtaimmalla mahdollisella tavalla.

RUBY:N YHDISTÄMINEN RASVAPOHJAISIIN AINESOSIIN (voikreemien jne. luomiseksi) Makeisten täytteisiin ja leivonnaisten kreemeihin suosittelemme sekoittamaan ruby:n rasvapohjaisten ainesosien, kuten voin kanssa. Tämä estää maun tai värin laimentumisen.

RUBY:N YHDISTÄMINEN VESIPOHJAISIIN AINESOSIIN (ganachen, moussen, kastikkeeen jne. luomiseen) Monissa leivoksissa ja jälkiruoissa – kuten suklaakreemeissä, crémeux’ssa, kiilteissä jne. – suklaa on yhdistetty nesteisiin täydellinen maun ja koostumuksen saamiseksi. Tarkkaile: Kun ruby yhdistetään muihin ainesosiin, kuten kermaan tai maitoon, saatat havaita alkuperäisen värin haalistumista tai harmaantumista. Tämä on normaalia: ruby:n laimentaminen muuttaa pH:ta ja aiheuttaa värimuutoksia. pH:n säilyttäminen voi kuitenkin auttaa sinua säätämään värin tarkalleen tyypilliseksi ruby-väriksi tai auttaa leikittelemään luovasti värin kanssa. Lisää happamuutta hedelmistä (esim hedelmäsoseet ja limemehu)