Amerikan Muffinssimix suklaa 12,5 kg

Tuotenumero: 21231

Jauhemainen, suklainen esiseos kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistukseen. Monipuolinen seos, joka antaa erinomaisen maun, murunrakenteen ja kosteuden.

 

Myyntierä:
SKK
Paino:
12,50kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Helppo työstää, antaa tasaisen laadun ja pysyy tuoreena.

Lisää vain munia, vettä ja öljyä.

Antaa mahdollisuuksia erilaisiin makuihin ja tekstuureihin, voit luoda omia reseptejä ja makuja.

RESEPTIT

AMERIKAN MUFFINSIMIX -PERUSTAIKINA

1000 g Amerikan muffinsimix suklaata 350 g kananmunaa 300 g rypsiöljy 225 g vettä OHJE: • Lisää kananmuna ja vesi Amerikan muffinssiseos -massaan. • Käytä melaa sekoittamiseen. Hitaalla 1 minuutti ja 3 minuuttia keskinopeudella. • Lisää öljy nauhana ja jatka sekoittamista 2 minuuttia keskinopeudella. • Täytä muotti ¾ osalla. • Paisto 180 ˚C lämmitetyssä uunissa 20 - 35 minuuttia, riippuen leivonnaisen koosta.

AMERIKAN MUFFINSIMIX -PERUSTAIKINA ILMAN KANANMUNAA

1000 g Amerikan muffinsimix suklaata 250 g rypsiöljyä 425 g vettä tai maitoa OHJE: • Lisää vesi tai maito Amerikan Muffinssimix -massaan. • Käytä melaa sekoittamiseen. Hitaalla 1 minuutti ja 3 minuuttia keskinopeudella. • Lisää öljy nauhana ja jatka sekoittamista 2 minuuttia keskinopeudella. • Täytä muotti ¾ osalla • Paisto 180 ˚C lämmitetyssä uunissa 20 - 35 minuuttia, riippuen leivonnaisen koosta.

SUKLAACOOKIE

1000 g Amerikan mussinssimix suklaata 160 g voita 70 g vettä 150 g paistonkestäviä valkoisia tai tummia suklaapaloja tai pähkinärouhetta OHJE: • Sekoita muffinssimixiä ja voita lapasekoittajalla keskinopeudella 3 - 5 minuuttia, lisää vesi ja sekoita kunnes massa on tasaista. • Lisää 150 g paistonkestäviä valkoisia tai tummia suklaapaloja ja pähkinärouhetta. • Muovaile massasta 32 cm pitkiä tankoja, jäähdytä ne ja leikkaa noin 2 cm levyisiksi cookiepaloiksi. • Paisto 175 ˚C lämmitetyssä uunissa noin 12 minuuttia.

RESEPTIT

AMERIKAN MUFFINSIMIX -PERUSTAIKINA

1000 g Amerikan muffinsimix suklaata 350 g kananmunaa 300 g rypsiöljy 225 g vettä OHJE: • Lisää kananmuna ja vesi Amerikan muffinssiseos -massaan. • Käytä melaa sekoittamiseen. Hitaalla 1 minuutti ja 3 minuuttia keskinopeudella. • Lisää öljy nauhana ja jatka sekoittamista 2 minuuttia keskinopeudella. • Täytä muotti ¾ osalla. • Paisto 180 ˚C lämmitetyssä uunissa 20 - 35 minuuttia, riippuen leivonnaisen koosta.

AMERIKAN MUFFINSIMIX -PERUSTAIKINA ILMAN KANANMUNAA

1000 g Amerikan muffinsimix suklaata 250 g rypsiöljyä 425 g vettä tai maitoa OHJE: • Lisää vesi tai maito Amerikan Muffinssimix -massaan. • Käytä melaa sekoittamiseen. Hitaalla 1 minuutti ja 3 minuuttia keskinopeudella. • Lisää öljy nauhana ja jatka sekoittamista 2 minuuttia keskinopeudella. • Täytä muotti ¾ osalla • Paisto 180 ˚C lämmitetyssä uunissa 20 - 35 minuuttia, riippuen leivonnaisen koosta.

SUKLAACOOKIE

1000 g Amerikan mussinssimix suklaata 160 g voita 70 g vettä 150 g paistonkestäviä valkoisia tai tummia suklaapaloja tai pähkinärouhetta OHJE: • Sekoita muffinssimixiä ja voita lapasekoittajalla keskinopeudella 3 - 5 minuuttia, lisää vesi ja sekoita kunnes massa on tasaista. • Lisää 150 g paistonkestäviä valkoisia tai tummia suklaapaloja ja pähkinärouhetta. • Muovaile massasta 32 cm pitkiä tankoja, jäähdytä ne ja leikkaa noin 2 cm levyisiksi cookiepaloiksi. • Paisto 175 ˚C lämmitetyssä uunissa noin 12 minuuttia.