Mantelimassa 50/50 5 kg

Tuotenumero: 21481

Mantelimassaa käytetään pullien ja leivonnaisten täytteenä ja taikinoissa. Soveltuu myös kakkujen kuorruttamiseen. Mantelimassaa voidaan värjätä nestemäisillä elintarvikeväreillä.

 

Myyntierä:
PKT
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf
Reseptit:

MazariiniLeivos

Pohja: • voi 120 g • sokeri 60 g • kananmuna 50 g • leivinjauhe ¼ tl • vehnäjauho 220 g • Appelsiini-omenatäye Classic

Täyte:

• mantelimassa 125 g • voi 125 g • kananmuna 110 g • karkea vehnäjauho 65 g • sokeri 95 g • Kuorruttaminen: pomada

Pohja: Sekoita voi ja sokeri. Lisää kananmuna. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Laita massa hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. täyte: Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Voitele mazariinivuoat vuokaspraylla. Kaulitse muromassa ohueksi ja vuoraa mazariinipohjat sillä. Pursota pohjalla appelsiini-omenatäytettä. Pursota täytemassa pohjille. Paista 180 asteessa kypsiksi. Irrota leivokset ja anna hetki jäähtyä. Lämmitä pomada 50 - 55 asteiseksi, lisää tarvittaessa vettä. Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.

Reseptit:

MazariiniLeivos

Pohja: • voi 120 g • sokeri 60 g • kananmuna 50 g • leivinjauhe ¼ tl • vehnäjauho 220 g • Appelsiini-omenatäye Classic

Täyte:

• mantelimassa 125 g • voi 125 g • kananmuna 110 g • karkea vehnäjauho 65 g • sokeri 95 g • Kuorruttaminen: pomada

Pohja: Sekoita voi ja sokeri. Lisää kananmuna. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Laita massa hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. täyte: Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Voitele mazariinivuoat vuokaspraylla. Kaulitse muromassa ohueksi ja vuoraa mazariinipohjat sillä. Pursota pohjalla appelsiini-omenatäytettä. Pursota täytemassa pohjille. Paista 180 asteessa kypsiksi. Irrota leivokset ja anna hetki jäähtyä. Lämmitä pomada 50 - 55 asteiseksi, lisää tarvittaessa vettä. Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.