Hyytelöimisaine Miroir Neutre 5 kg

Tuotenumero: 211951

Hyytelöimisaine Miroir Neutre on käyttövalmis pintahyytelö leivosten, kakkujen, hyydykekakkujen ja kahvileipien pintakäsittelyyn. Helppo levittää ohuesti sekä pehmeälle, että rasvaiselle pinnalle. Kiille leikkautuu hyvin liikkumatta.

Voidaan maustaa esimerkiksi sitruuna, passion tai vadelma makuaineillamme.

 

Myyntierä:
PRK
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Käytetään huoneenlämpöisenä, ei tarvitse lämmittää.

Voidaan maustaa ja värjätä.

Pakastuksenkestävä.

Voidaan käyttää myös marjapyreiden suurustamiseen.

RESEPTIT

TUMMASUKLAA GLAZE 2255 g kokonaispaino

300 g maitoa 500 g tärkkelysiirappia 425 g Belgolade tummasuklaata
1000 g Miroir neutrea 30 g liivatetta OHJE: • Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle. • Lisää liotettu liivate ja Miroir huoneenlämpöisenä. • Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. • Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.

VALKOSUKLAA GLAZE 2830 g kokonaispaino

300 g maitoa 500 g tärkkelysiirappia 1000 g Belgolade valkosuklaata
1000 g Miroir Neutrea 30 g liivatetta OHJE: • Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle. • Lisää liotettu liivate ja miroir huoneenlämpöisenä. • Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. • Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.

MAITOSUKLAA GLAZE 2830g kokonaispaino

300 g maitoa 500 g tärkkelysiirappia 1000 g Belgolade maitosuklaata
1000 g Miroir Neutrea 30 g liivatetta OHJE:
• Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle. • Lisää liotettu liivate ja Miroir huoneenlämpöisenä. • Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. • Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.

RESEPTIT

TUMMASUKLAA GLAZE 2255 g kokonaispaino

300 g maitoa 500 g tärkkelysiirappia 425 g Belgolade tummasuklaata
1000 g Miroir neutrea 30 g liivatetta OHJE: • Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle. • Lisää liotettu liivate ja Miroir huoneenlämpöisenä. • Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. • Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.

VALKOSUKLAA GLAZE 2830 g kokonaispaino

300 g maitoa 500 g tärkkelysiirappia 1000 g Belgolade valkosuklaata
1000 g Miroir Neutrea 30 g liivatetta OHJE: • Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle. • Lisää liotettu liivate ja miroir huoneenlämpöisenä. • Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. • Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.

MAITOSUKLAA GLAZE 2830g kokonaispaino

300 g maitoa 500 g tärkkelysiirappia 1000 g Belgolade maitosuklaata
1000 g Miroir Neutrea 30 g liivatetta OHJE:
• Lämmitä maito ja glukoosi, kaada suklaan päälle. • Lisää liotettu liivate ja Miroir huoneenlämpöisenä. • Emulsioi sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. • Anna tasaantua vuorokausi ennen kuorruttamista.