Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg

Tuotenumero: 21145

Käyttövalmis täyte juustokakun leivontaan. Herkulliset ja runsaat ainesosat antavat oikean juustokakun maun. Täyte sisältää 30% aitoa kermajuustoa. Täyte on helposti muunneltavissa ja takaa tasalaatuisen, aina onnistuvan lopputuloksen. Juustokakkumassa voidaan maustaa esimerkiksi marjapyreillä, aromeilla tai lisätä tuorejuustoa jopa 40 %. Juustokakkumassaa voidaan myös käyttää sellaisenaan täytteeksi tai jälkiruuaksi.

 

Myyntierä:
PRK
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Käyttövalmis ja helppo leipoa ilman pitkiä leivonta-aikoja.

Täyte on monikäyttöinen ja takaa tasalaatuisen lopputuloksen.

Pitkä säilyvyysaika.

RESEPTIT

NEW YORK CHEESECAKE

Pohja: 85 g voita 65 g sokeria 21 g kananmunaa 130 g vehnäjauhoa 1,5 g leivinjauhetta Täyte: 2400 g Cheesecake täytettä

OHJE: • Valmista murotaikina edellisenä päivänä. • Kaulitse 6 mm paksuiseksi levyksi. Asettele taikina vuokaan. • Täytä vuoka juustokakkutäytteellä ja tasoita pinta. • Paista 160-170 °C n. 50-60 minuuttia.

JUUSTOKAKKUBROWNIE

300 g Belgolade tumma suklaata 300 g voita 3 dl sokeria 6 kpl kananmunia 1 dl vehnä- tai gluteenitonta jauhoa 2 dl Cheesecake täytettä 170 g pähkinää murskattuna

• Mittaa sokeri ja kananmunat. Laita massa vatkautumaan vaahdoksi. • Sulata voi kattilassa ja lisää siihen suklaa, nostele sekaisin. • Lisää voi-suklaamassa muna-sokerivaahtoon ja nostele sekaisin. • Lisää jauhot, pähkinät ja sekoita varovasti. • Kaada massa uunivuokaan. Nosta juustokakkumassaa taikinan päälle klöntteinä ja kääntele pintaan kaunis kuvio. • Paista brownieta 180 °C n.17-23 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi.

RESEPTIT

NEW YORK CHEESECAKE

Pohja: 85 g voita 65 g sokeria 21 g kananmunaa 130 g vehnäjauhoa 1,5 g leivinjauhetta Täyte: 2400 g Cheesecake täytettä

OHJE: • Valmista murotaikina edellisenä päivänä. • Kaulitse 6 mm paksuiseksi levyksi. Asettele taikina vuokaan. • Täytä vuoka juustokakkutäytteellä ja tasoita pinta. • Paista 160-170 °C n. 50-60 minuuttia.

JUUSTOKAKKUBROWNIE

300 g Belgolade tumma suklaata 300 g voita 3 dl sokeria 6 kpl kananmunia 1 dl vehnä- tai gluteenitonta jauhoa 2 dl Cheesecake täytettä 170 g pähkinää murskattuna

• Mittaa sokeri ja kananmunat. Laita massa vatkautumaan vaahdoksi. • Sulata voi kattilassa ja lisää siihen suklaa, nostele sekaisin. • Lisää voi-suklaamassa muna-sokerivaahtoon ja nostele sekaisin. • Lisää jauhot, pähkinät ja sekoita varovasti. • Kaada massa uunivuokaan. Nosta juustokakkumassaa taikinan päälle klöntteinä ja kääntele pintaan kaunis kuvio. • Paista brownieta 180 °C n.17-23 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi.