Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg

Tuotenumero: 211883

Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä suklaa, jossa on erittäin kestävä tekstuuri. Tuotteessa tasapainoinen valkosuklaan ja vaniljan maku ja se sisältää yli 50 % Belcolade-suklaata.

Cryst-O-Fil täytettä voit muunnella monella tavalla. Koska se ei sisällä vettä, siihen lisätyt rapeat raaka-aineet, kuten kuivatut hedelmäpalat, pähkinät, keksit säilyttävät rapeutensa.

Voit lisätä myös serilaisia sokereita, hydelmäpyreitä, marsipaania, alkoholia tai erilaisia makuaineita. Cryst-O-Fil säilyttää myös vaahdotettuna pysyvän rakenteensa, minkä ansiosta valmis tuote voidaan jälkeenpäin kuorruttaa tai leikata.

 

Myyntierä:
LTK
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Ratkaisu jatkuvan laadun takaamiseksi, parantaa perinteisten täytteiden säilyvyyttä ja suutuntumaa.

Pysyvä kristallirakenne takaa täytteen erinomaisen rakenteen säilymisen koko tuotteen elinkaaren ajan.

Ei sisällä säilöntäaineita.

Täytteen voi käyttää sellaisenaan tai vaahdotettuna.

KÄYTTÖOHJE

Ennen käyttöä Cryst-O-Fil pitää temperoida 22-25 C.

Temperoinnin voi suorittaa: Vispaamalla, varsinkin suuret määrät. Käyttäen lämmintä varastointitilaa, jolloin pitää varmistua ettei täyte pääse sulamaan kokonaan. Käyttäen mikrouunia, pienellä teholla välillä sekoittaen On tärkeää, ettei täyte pääse sulamaan kokonaan, koska pehmeän rakenteen aikaansaaminen on tämän jälkeen hyvin vaikeaa.

SUOSITELLUT RESEPTIT TÄYTTEILLE Cryst O Fil Min. 70% / Max. 100% Inverttisokeria Max. 30% Fondanttisokeria Max. 30% Glukoosisiirappi Max.30% Hedelmä/marjapyreitä tms Max.10% Alkoholi tuotteita Max.7% Saksanpähkinä massaa Max. 10%

KÄYTTÖOHJE

Ennen käyttöä Cryst-O-Fil pitää temperoida 22-25 C.

Temperoinnin voi suorittaa: Vispaamalla, varsinkin suuret määrät. Käyttäen lämmintä varastointitilaa, jolloin pitää varmistua ettei täyte pääse sulamaan kokonaan. Käyttäen mikrouunia, pienellä teholla välillä sekoittaen On tärkeää, ettei täyte pääse sulamaan kokonaan, koska pehmeän rakenteen aikaansaaminen on tämän jälkeen hyvin vaikeaa.

SUOSITELLUT RESEPTIT TÄYTTEILLE Cryst O Fil Min. 70% / Max. 100% Inverttisokeria Max. 30% Fondanttisokeria Max. 30% Glukoosisiirappi Max.30% Hedelmä/marjapyreitä tms Max.10% Alkoholi tuotteita Max.7% Saksanpähkinä massaa Max. 10%