Kuorrutenappi tumma Coverlux 10 kg

Tuotenumero: 203521

Tumman suklaan kaltainen tuote konditoriatuotteiden koristeluun, kuorruttamiseen, täytteeksi sekä koristeiden valmistamiseen.

 

Myyntierä:
LTK
Paino:
10,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Ei vaadi temperointia.

Voidaan käyttää suklaan tavoin.

Valmistettu 100% kestävästä kaakaojauheesta Cacao-Trace-ohjelmasta.

RESEPTIT

SUKLAA GANACHE KUORRUTTAMISEEN

625 g Coverlux tummaa kuorrutenappia 500 g kermaa OHJE: • Kiehauta kerma ja kaada suklaa nappien päälle. • Emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä 24 tuntia ennen käyttöä. • Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 35 °C:seen.

GANACHE TÄYTTEEKSI

410 g Coverlux tummaa kuorrutenappia 250 g Festipakia tai kermaa 85 g tärkkelyssiirappia OHJE: • Keitä kerma ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C. • Kaada seos suklaa nappien päälle ja emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä ennen käyttöä.

SUKLAAMOUSSE

250 g kermaa 250 g Coverlux tummaa kuorrutenappia 75 g Bavarois Neutra 375 g kermaa vaahdotettuna OHJE: • Keitä kerma (250g) ja kaada suklaanappien ja bavarois jauheen päälle. • Emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä massa 40-45 °C. • Sekoita kevyesti vaahdotettu kerma massaan.

RESEPTIT

SUKLAA GANACHE KUORRUTTAMISEEN

625 g Coverlux tummaa kuorrutenappia 500 g kermaa OHJE: • Kiehauta kerma ja kaada suklaa nappien päälle. • Emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä 24 tuntia ennen käyttöä. • Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 35 °C:seen.

GANACHE TÄYTTEEKSI

410 g Coverlux tummaa kuorrutenappia 250 g Festipakia tai kermaa 85 g tärkkelyssiirappia OHJE: • Keitä kerma ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C. • Kaada seos suklaa nappien päälle ja emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä ennen käyttöä.

SUKLAAMOUSSE

250 g kermaa 250 g Coverlux tummaa kuorrutenappia 75 g Bavarois Neutra 375 g kermaa vaahdotettuna OHJE: • Keitä kerma (250g) ja kaada suklaanappien ja bavarois jauheen päälle. • Emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä massa 40-45 °C. • Sekoita kevyesti vaahdotettu kerma massaan.