Kuorrutenappi valkoinen Carat 10 kg

Tuotenumero: 203501

Valkoisen suklaan kaltainen kuorrute konditoriatuotteiden koristeluun, kuorruttamiseen, täytteisiin sekä koristeiden valmistamiseen.

 

Myyntierä:
LTK
Paino:
10,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Ei vaadi temperointia.

Voidaan käyttää suklaan tapaan.

RESEPTIT

SUKLAA GANACHE KUORRUTTAMISEEN

660 g Carat valkoista kuorrutenappia 500 g kermaa OHJE: • Kiehauta kerma ja kaada suklaa nappien päälle. • Emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä 24 tuntia ennen käyttöä. • Käytä huoneenlämpöisenä tai Lämmitä tarvittaessa 35 °C:seen.

GANACHE TÄYTTEEKSI

480 g Carat valkoista kuorrutenappia 250 g Festipakia tai kermaa 85 g tärkkelyssiirappia OHJE: • Keitä kerma ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C. • Kaada seos suklaanappien päälle ja emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä ennen käyttöä.

RESEPTIT

SUKLAA GANACHE KUORRUTTAMISEEN

660 g Carat valkoista kuorrutenappia 500 g kermaa OHJE: • Kiehauta kerma ja kaada suklaa nappien päälle. • Emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä 24 tuntia ennen käyttöä. • Käytä huoneenlämpöisenä tai Lämmitä tarvittaessa 35 °C:seen.

GANACHE TÄYTTEEKSI

480 g Carat valkoista kuorrutenappia 250 g Festipakia tai kermaa 85 g tärkkelyssiirappia OHJE: • Keitä kerma ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C. • Kaada seos suklaanappien päälle ja emulsioi hyvin sauvasekoittimella. • Jäähdytä ennen käyttöä.