Suklaanappi tumma Belcolade Peru 64%

Tuotenumero: 21182

Suklaa, jonka kaakaopitoisuus on 64 %, on valmistettu Criollo- ja Trinitario-kaakaopapujen sekoituksesta. Siinä on miellyttävän hapokas kaakaon maku sekä rusinoiden ja kuivattujen viikunoiden aromeja.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
1,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Riippuen menetelmästä, suklaan viskositeetti on erittäin tärkeä. Belgolade tarjoaa laadukasta suklaata, jotta voit aina löytää täydellisen suklaan tarpeisiisi.

RESEPTIT

SUKLAA MOUSSE

300 g Maitoa 500 g Belgolade peru 64 suklaata 50 g Bavarois neutra hyydykejauhetta 1 l Kermaa

OHJE: • Kiehauta maito. • Lisää suklaa maidon joukkoon. Lisää bavarois jauhe n 50 °C ja emulsoi sauvasekoittajalla. • Vaahdota kerma kevyesti ja nostele suklaamassaan.

RESEPTIT

SUKLAA MOUSSE

300 g Maitoa 500 g Belgolade peru 64 suklaata 50 g Bavarois neutra hyydykejauhetta 1 l Kermaa

OHJE: • Kiehauta maito. • Lisää suklaa maidon joukkoon. Lisää bavarois jauhe n 50 °C ja emulsoi sauvasekoittajalla. • Vaahdota kerma kevyesti ja nostele suklaamassaan.