Suklaanappi valkoinen Belcolade 1 kg

Tuotenumero: 21181

Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jossa aromeina vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa. Belcolade on alkuperäinen belgialainen suklaamerkki, joka tarjoaa hienostuneen suklaaelämyksen. Belcoladen suklaat valmistetaan perinteisten menetelmien mukaisesti, hienoimpia raaka-aineita käyttäen.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
1,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Riippuen menetelmästä, suklaan viskositeetti on erittäin tärkeä. Siksi Belgolade tarjoaa laadukasta suklaata, jotta voit aina löytää täydellisen suklaan tarpeisiisi.

RESEPTIT

JOGURTTIVALKOSUKLAAMOUSSE

100g maito 300g jogurtti 380g valkosuklaa 2,5kpl liivatelehti 60g keltuainen 400g kerma

Kypsennä 83c maito, liivate ja keltuaiset. Lisää jogurtti. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAAHDETTU VALKOSUKLAA CRUMBLE

150g tattarijauho 150g manteli 50g voi 50g sokeri 150g valkosuklaa

Paahda kaikkea 130 °C uunissa 25min. Pakasta ja aja kutterilla puruksi.

VALKOSUKLAALAKRITSIMOUSSE

400g maito 30g lakritsujauhetta 380g valkosuklaa 2kpl liivatelehti 60g keltuainen 380g kerma

Kypsennä kaikki paitsi valkosuklaa ja kerma 83 °C. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun massa on 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAISTETTAVA SUKLAA GANACHE

136g Belgolade valkosuklaa 200g Kerma 40g tärkkelysiirappia 80g kananmuna 20g kananmunan keltuainen 476g kokonaispaino

Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. Kaada suklaanpäälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunan ja keltuainen. Kaada massa tartalettiin. Paista 20-30min 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

RESEPTIT

JOGURTTIVALKOSUKLAAMOUSSE

100g maito 300g jogurtti 380g valkosuklaa 2,5kpl liivatelehti 60g keltuainen 400g kerma

Kypsennä 83c maito, liivate ja keltuaiset. Lisää jogurtti. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAAHDETTU VALKOSUKLAA CRUMBLE

150g tattarijauho 150g manteli 50g voi 50g sokeri 150g valkosuklaa

Paahda kaikkea 130 °C uunissa 25min. Pakasta ja aja kutterilla puruksi.

VALKOSUKLAALAKRITSIMOUSSE

400g maito 30g lakritsujauhetta 380g valkosuklaa 2kpl liivatelehti 60g keltuainen 380g kerma

Kypsennä kaikki paitsi valkosuklaa ja kerma 83 °C. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun massa on 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAISTETTAVA SUKLAA GANACHE

136g Belgolade valkosuklaa 200g Kerma 40g tärkkelysiirappia 80g kananmuna 20g kananmunan keltuainen 476g kokonaispaino

Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. Kaada suklaanpäälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunan ja keltuainen. Kaada massa tartalettiin. Paista 20-30min 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.