Suklaanappi tumma Belcolade 1 kg

Tuotenumero: 21180

Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. Belgolade on alkuperäinen belgialainen suklaamerkki, joka tarjoaa hienostuneen suklaaelämyksenksen. Belcoladen suklaat valmistetaan perinteisten menetelmien mukaisesti, hienoimpia raaka-aineita käyttäen.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
1,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Riippuen menetelmästä, suklaan viskositeetti on erittäin tärkeä. Siksi Belgolade tarjoaa laadukasta suklaata, jotta voit aina löytää täydellisen suklaan tarpeisiisi.

RESEPTIT

VATKATTU SUKLAAGANACHE

450 g kermaa 50 g hunajaa 50 g glukoosia 400 g Belcolade tummaa suklaata 900 g kermaa OHJE: • Sulata suklaa. • Kiehauta 400 g kermaa, hunaja ja glukoosi. • Sekoita 50 g kylmää kermaa suklaan sekaan niin, että massa leikkaa. • Ota kiinni kiehautetulla kermalla ja emulsioi sauvasekoittimella. • Lisää loppu kylmä kerma. • Anna levätä yö, vatkaa auki seuraavana päivänä.

BANAANISUKLAAKAKKU

330 g banaania 330 g sokeria 4 kpl munia 10 g leivinjauhetta 175 g pehmeää voita 220 g Belgolade tummaa suklaata OHJE: • Sulata suklaa. • Laita kaikki aineet, paitsi suklaa, kutteriin ja aja sekaisin. • Lisää suklaa. • Kypsennä 140 °C uunissa.

PAISTETTAVA SUKLAAGANACHE 445 g kokonaispaino

105 g Belgolade tumma suklaata 200 g kermaa 40 g tärkkelysiirappia 80 g kananmunaa 20 g kananmunan keltuaista OHJE: • Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. • Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. • Lisää kananmuna ja keltuainen. • Kaada massa tartalettiin. • Paista 20 -3 0 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

RESEPTIT

VATKATTU SUKLAAGANACHE

450 g kermaa 50 g hunajaa 50 g glukoosia 400 g Belcolade tummaa suklaata 900 g kermaa OHJE: • Sulata suklaa. • Kiehauta 400 g kermaa, hunaja ja glukoosi. • Sekoita 50 g kylmää kermaa suklaan sekaan niin, että massa leikkaa. • Ota kiinni kiehautetulla kermalla ja emulsioi sauvasekoittimella. • Lisää loppu kylmä kerma. • Anna levätä yö, vatkaa auki seuraavana päivänä.

BANAANISUKLAAKAKKU

330 g banaania 330 g sokeria 4 kpl munia 10 g leivinjauhetta 175 g pehmeää voita 220 g Belgolade tummaa suklaata OHJE: • Sulata suklaa. • Laita kaikki aineet, paitsi suklaa, kutteriin ja aja sekaisin. • Lisää suklaa. • Kypsennä 140 °C uunissa.

PAISTETTAVA SUKLAAGANACHE 445 g kokonaispaino

105 g Belgolade tumma suklaata 200 g kermaa 40 g tärkkelysiirappia 80 g kananmunaa 20 g kananmunan keltuaista OHJE: • Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. • Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. • Lisää kananmuna ja keltuainen. • Kaada massa tartalettiin. • Paista 20 -3 0 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.