Suklaanappi valkoinen Belcolade 5 kg

Tuotenumero: 21162

Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jossa aromeina vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa. Belgolade on alkuperäinen belgialainen suklaamerkki, joka tarjoaa hienostuneen suklaaelämyksen. Belcoladen suklaat valmistetaan perinteisten menetelmien mukaisesti, hienoimpia raaka-aineita käyttäen.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Riippuen menetelmästä, suklaan viskositeetti on erittäin tärkeä. Siksi Belgolade tarjoaa laadukasta suklaata, jotta voit aina löytää täydellisen suklaan tarpeisiisi.

RESEPTIT

JOGURTTIVALKOSUKLAAMOUSSE

100 g maitoa 300 g jogurttia 380 g valkosuklaata 2,5 kpl liivatelehteä 60 g keltuaista 400 g kermaa

Kypsennä 83 °C maito, liivate ja keltuaiset. Lisää jogurtti. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAAHDETTU VALKOSUKLAA CRUMBLE

150g tattarijauho 150g manteli 50g voi 50g sokeri 150g valkosuklaa

Paahda kaikkea 130 °C uunissa 25min. Pakasta ja aja kutterilla puruksi.

VALKOSUKLAALAKRITSIMOUSSE

400g maito 30g lakritsujauhetta 380g valkosuklaa 2kpl liivatelehti 60g keltuainen 380g kerma

Kypsennä kaikki paitsi valkosuklaa ja kerma 83 °C. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun massa on 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAISTETTAVA SUKLAA GANACHE

136g Belgolade valkosuklaa 200g Kerma 40g tärkkelysiirappia 80g kananmuna 20g kananmunan keltuainen 476g kokonaispaino

Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. Kaada suklaanpäälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunan ja keltuainen. Kaada massa tartalettiin. Paista 20-30min 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

RESEPTIT

JOGURTTIVALKOSUKLAAMOUSSE

100 g maitoa 300 g jogurttia 380 g valkosuklaata 2,5 kpl liivatelehteä 60 g keltuaista 400 g kermaa

Kypsennä 83 °C maito, liivate ja keltuaiset. Lisää jogurtti. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAAHDETTU VALKOSUKLAA CRUMBLE

150g tattarijauho 150g manteli 50g voi 50g sokeri 150g valkosuklaa

Paahda kaikkea 130 °C uunissa 25min. Pakasta ja aja kutterilla puruksi.

VALKOSUKLAALAKRITSIMOUSSE

400g maito 30g lakritsujauhetta 380g valkosuklaa 2kpl liivatelehti 60g keltuainen 380g kerma

Kypsennä kaikki paitsi valkosuklaa ja kerma 83 °C. Siilaa ja emulsioi valkosuklaan kanssa. Kun massa on 35 °C lisää joukkoon kermavaahto. Pussita.

PAISTETTAVA SUKLAA GANACHE

136g Belgolade valkosuklaa 200g Kerma 40g tärkkelysiirappia 80g kananmuna 20g kananmunan keltuainen 476g kokonaispaino

Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. Kaada suklaanpäälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunan ja keltuainen. Kaada massa tartalettiin. Paista 20-30min 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.