Suklaanappi maito Belcolade 5 kg

Tuotenumero: 21161

Maitosuklaa (35%), jossa täydellinen makean, kaakaon ja maidon tasapaino. Belcolade on alkuperäinen belgialainen suklaamerkki, joka tarjoaa hienostuneen suklaakokemuksen. Belcoladen suklaat valmistetaan perinteisten menetelmien mukaisesti, hienoimpia raaka-aineita käyttäen.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Riippuen menetelmästä, suklaan viskositeetti on erittäin tärkeä. Belgolade tarjoaa laadukasta suklaata, josta voit aina löytää täydellisen suklaan tarpeisiisi.

RESEPTIT

MAITOSUKLAAGANACHE

500 g Belcolade maitosuklaata 200 g kaakaovoita 80 g sokeria 1000 g kermaa OHJE: • Kiehauta kerma ja sokeri. • Poraa kaikki sekaisin. • Laita syvään astiaan. • Valmista seuraavana päivänä.

PAISTETTAVA SUKLAAGANACHE 464g kokonaispaino

126 g Belgolade maitosuklaata 200 g kermaa 40 g tärkkelysiirappia 80 g kananmunaa 20 g kananmunan keltuaista OHJE: • Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. • Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. • Lisää kananmunan ja keltuainen. • Kaada massa tartalettiin. Paista 20 - 30 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

RESEPTIT

MAITOSUKLAAGANACHE

500 g Belcolade maitosuklaata 200 g kaakaovoita 80 g sokeria 1000 g kermaa OHJE: • Kiehauta kerma ja sokeri. • Poraa kaikki sekaisin. • Laita syvään astiaan. • Valmista seuraavana päivänä.

PAISTETTAVA SUKLAAGANACHE 464g kokonaispaino

126 g Belgolade maitosuklaata 200 g kermaa 40 g tärkkelysiirappia 80 g kananmunaa 20 g kananmunan keltuaista OHJE: • Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. • Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. • Lisää kananmunan ja keltuainen. • Kaada massa tartalettiin. Paista 20 - 30 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.