Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg

Tuotenumero: 21160

Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. Belgolade on alkuperäinen belgialainen suklaamerkki, joka tarjoaa hienostuneen suklaakokemuksen. Belcoladen suklaat valmistetaan perinteisten menetelmien mukaisesti, hienoimpia raaka-aineita käyttäen.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Riippuen menetelmästä, suklaan viskositeetti on erittäin tärkeä. Siksi Belgolade tarjoaa laadukasta suklaata, josta voit aina löytää täydellisen suklaan tarpeisiisi.

RESEPTIT

PAISTETTAVA SUKLAAGANACHE 445 g kokonaispaino

105 g Belgolade tummaa suklaata 200 g kermaa 40 g tärkkelyssiirappia 80 g kananmunaa 20 g kananmunan keltuaista OHJE: Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. Kaada suklaanpäälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunan ja keltuainen. Kaada massa tartalettiin. Paista 20-30min 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

SUKLAA MOUSSE

300 g Maitoa 500 g Belgolade tummaasuklaata 50 g Bavarois neutra hyydykejauhetta 1 l Kermaa

OHJE: • Kiehauta maito. • Lisää suklaa maidon joukkoon. Lisää bavarois jauhe n 50 °C ja emulsoi sauvasekoittajalla. • Vaahdota kerma kevyesti ja nostele suklaamassaan.

RESEPTIT

PAISTETTAVA SUKLAAGANACHE 445 g kokonaispaino

105 g Belgolade tummaa suklaata 200 g kermaa 40 g tärkkelyssiirappia 80 g kananmunaa 20 g kananmunan keltuaista OHJE: Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C. Kaada suklaanpäälle ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunan ja keltuainen. Kaada massa tartalettiin. Paista 20-30min 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

SUKLAA MOUSSE

300 g Maitoa 500 g Belgolade tummaasuklaata 50 g Bavarois neutra hyydykejauhetta 1 l Kermaa

OHJE: • Kiehauta maito. • Lisää suklaa maidon joukkoon. Lisää bavarois jauhe n 50 °C ja emulsoi sauvasekoittajalla. • Vaahdota kerma kevyesti ja nostele suklaamassaan.