Hyydykejauhe Bavarois mansikka 1,25 kg

Tuotenumero: 211944

Mansikanmakuinen hyydykejauhe hyydykekakkujen, -leivosten ja -jälkiruokien valmistukseen. Pakastekuivatut marjanpalat antavat hyydykejauheelle aidon maun.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
1,25kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Ihanat kakkumousset sekä hyydykekakut ilman erikseen lisättävää liivatetta ja sokeria.

Pakastuksen kestävä.

Hyydykejauheen voit maustaa tarpeen mukaan.

RESEPTIT

Perusresepti

250 g Bavorois mansikka 200 ml maitoa/vettä (50˚C) 1000 g kermaa • Mittaa ainekset. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50 ˚C maito/vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Pussita.

Marjamousse 250 g Bavorois mansikkaa 200 ml maitoa/vettä (50˚C) 1000 g kermaa 600 g marjapyrettä • Mittaa ainekset. • Aja marjat blenderissä tasaiseksi, paseeraa tarvittessa. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50 ˚C maito/vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Yhdistä (kylmä) marjapyre kermamassaan osissa. • Pussita.

RESEPTIT

Perusresepti

250 g Bavorois mansikka 200 ml maitoa/vettä (50˚C) 1000 g kermaa • Mittaa ainekset. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50 ˚C maito/vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Pussita.

Marjamousse 250 g Bavorois mansikkaa 200 ml maitoa/vettä (50˚C) 1000 g kermaa 600 g marjapyrettä • Mittaa ainekset. • Aja marjat blenderissä tasaiseksi, paseeraa tarvittessa. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50 ˚C maito/vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Yhdistä (kylmä) marjapyre kermamassaan osissa. • Pussita.