Hyydykejauhe Bavarois Neutra 1,25 kg

Tuotenumero: 211924

Hyydykekakkujen, -leivosten ja -jälkiruokien valmistukseen. Hyydyjejauheen voit maustaa haluamallasi tavalla.

 

Myyntierä:
PSS
Paino:
1,25kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Ihanat kakkumousset sekä hyydykekakut ilman erikseen lisättävää liivatetta ja sokeria.

Pakastuksen kestävä.

RESEPTIT

PERUSRESEPTI

250 g Bavorois Neutralia 200 ml maitoa tai vettä (50 ˚C) 1000 g kermaa OHJE: • Mittaa ainekset. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50˚C maito tai vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Pussita.

Marjamousse

250 g Bavorois neutralia 200 ml maitoa/vettä (50 ˚C) 1000 g kermaa 600 g marjapyrettä • Mittaa ainekset. • Aja marjat blenderissä tasaiseksi, paseeraa tarvittessa. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50 ˚C maito/vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Yhdistä (kylmä) marjapyre kermamassaan osissa. • Pussita.

RESEPTIT

PERUSRESEPTI

250 g Bavorois Neutralia 200 ml maitoa tai vettä (50 ˚C) 1000 g kermaa OHJE: • Mittaa ainekset. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50˚C maito tai vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Pussita.

Marjamousse

250 g Bavorois neutralia 200 ml maitoa/vettä (50 ˚C) 1000 g kermaa 600 g marjapyrettä • Mittaa ainekset. • Aja marjat blenderissä tasaiseksi, paseeraa tarvittessa. • Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. • Yhdistä 50 ˚C maito/vesi ja Bavarois. Sekoita hyvin ja lisää massa kermavaahtoon sekoittaen. • Yhdistä (kylmä) marjapyre kermamassaan osissa. • Pussita.