Marenkijauhe Ovablanca 4 x 1,25 kg

Tuotenumero: 211901

Valkoinen jauheseos marenkien valmistamiseen. Marenkijauheella säästät aikaa ja valmistat helposti laadukasta marenkia.

 

Myyntierä:
LTK
Paino:
5,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Valmista marenkia on helppo käsitellä ja siinä on erinomainen vakaus.

Marenki on pakastuksen kestävää.

Monipuolisuus: voit lisätä erilaisia makuaineita ja värejä.

RESEPTIT

MARENKI

1000g marenkijauhe ovablanca 500ml vesi n.20 °C

• Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan. • Sekoita voimakkaasti 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista. • Levitä spreiatulle silpalle. • Kuivaa 90 °C 2-3h. Irroita lämpimänä.

ROSMARIINIMARENKI

1000g marenkijauhe ovablanca 500ml vesi n.20 °C 20g tomusokeri 20g rosman lehtiä

• Aja rosmariini ja tomusokeri pölyksi blenderissä. • Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan. • Sekoita voimakkaasti 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista. • Levitä spreiatulle silpalle. • Kuivaa 90 °C 2-3h. Irroita lämpimänä.

KESÄINEN SITRUUNAKAKKU

Kakku • 500 g Amerikan muffinimix • 175 g munaa • 150 g öljyä • 110 g vettä Täyte • 200 g Deli Citronia Koriste • 200 g Ovablancaa • 100 g vettä

• Kakkua: Sekoita kaikki ainesosat 5 minuuttia keskinopeudella. • Putki kolmion flexipaan. • Pursota Deli Citron kakun päälle. • Paista 180 °C: ssa noin 20 minuutin ajan. • Anna kakun jäähtyä. • Pursota Ovablanca kakun päälle ja polta pinta.

Suklaamousse Ovablanca

400 g Tummaa Belcolade suklaata 200 g Kermaa

1 l Kermaa

300 g Ovablanca marenkijauhetta 200 g Vettä 2100 g

Kiehauta kerma ja lisää suklaa joukkoon sulamaan sekoittamatta. Kun suklaa on kokonaan sulanut sekoita massa tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kerma ja Ovablanca marenkijauheesta ja vedestä vaahdotettu massa.

RESEPTIT

MARENKI

1000g marenkijauhe ovablanca 500ml vesi n.20 °C

• Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan. • Sekoita voimakkaasti 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista. • Levitä spreiatulle silpalle. • Kuivaa 90 °C 2-3h. Irroita lämpimänä.

ROSMARIINIMARENKI

1000g marenkijauhe ovablanca 500ml vesi n.20 °C 20g tomusokeri 20g rosman lehtiä

• Aja rosmariini ja tomusokeri pölyksi blenderissä. • Mittaa raaka-aineet puhtaaseen, rasvattomaan sekoitusastiaan. • Sekoita voimakkaasti 5 minuttia tai niin kauan kunnes massa on haluamasi vahvuista. • Levitä spreiatulle silpalle. • Kuivaa 90 °C 2-3h. Irroita lämpimänä.

KESÄINEN SITRUUNAKAKKU

Kakku • 500 g Amerikan muffinimix • 175 g munaa • 150 g öljyä • 110 g vettä Täyte • 200 g Deli Citronia Koriste • 200 g Ovablancaa • 100 g vettä

• Kakkua: Sekoita kaikki ainesosat 5 minuuttia keskinopeudella. • Putki kolmion flexipaan. • Pursota Deli Citron kakun päälle. • Paista 180 °C: ssa noin 20 minuutin ajan. • Anna kakun jäähtyä. • Pursota Ovablanca kakun päälle ja polta pinta.

Suklaamousse Ovablanca

400 g Tummaa Belcolade suklaata 200 g Kermaa

1 l Kermaa

300 g Ovablanca marenkijauhetta 200 g Vettä 2100 g

Kiehauta kerma ja lisää suklaa joukkoon sulamaan sekoittamatta. Kun suklaa on kokonaan sulanut sekoita massa tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kerma ja Ovablanca marenkijauheesta ja vedestä vaahdotettu massa.