Syysaurinko leipämix 25 kg

Tuotenumero: 22772

Esiseos vaaleiden, rouheisten leipien ja sämpylöiden valmistukseen.

Seoksen sisältö: vehnäjauho, ruisjauho, mallastettu vehnähiutale, hirssin siemen, ruishiutale, hirssijauho, vehnähiutale, unikonsiemen, mallastettu vehnäjauho, mallastettu ohrajauho ja auringonkukansiemen.

 

Myyntierä:
SKK
Paino:
25,00kg
Hinta:
Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnan
Määrä:

Lataa tuotekortti.pdf

Annostus 10-25 % jauhojen määrästä.

Lisäaineeton.

RESEPTIT

Syysaurinko leipä

1000 g Vettä 1500 g Puolikarkeita vehnäjauhoja 200 g Syysaurinko leipämixiä 50 g Taikinamargariinia 25 g Suolaa 10 g hiivaa 15 g Sotr tafta leivänparannetta 2800 g

VAIVAUS: 2+6 min spiraalikoneella. TAIKINAN LÄMPÖTILA: +26 °C. LEPOAIKA: 30 min. NOSTATUS: n. 50 min. PAISTO: 210 °C 20 min, alussa höyrytys.

Maun korostamiseksi Syysaurinko leipämixiä voi liottaa 10-20 min. Valmiin leivän suolapitoisuus on 0,9 % 11 %:n paistohäviöllä.

MAALAISLEIPÄ

200 g Syysaurinko leipämixiä 500 g Vettä Laita pataan ja liota 15 minuuttia

500 g Hiivaleipävehnäjauhoja 1000 g Puolikarkeita vehnäjauhoja 50 g voi tai margariinia 25 g Suolaa 20 g hiivaa 15 g Softr tafta leivänparannetta 500 g Vettä 2810 g

VAIVAUS: 2+6 min spiraalikoneella. TAIKINAN LÄMPÖTILA: +26 °C. LEPOAIKA: 30 min. NOSTATUS: n. 50 min. PAISTO: 220 °C 23 min, alussa höyrytys.

RESEPTIT

Syysaurinko leipä

1000 g Vettä 1500 g Puolikarkeita vehnäjauhoja 200 g Syysaurinko leipämixiä 50 g Taikinamargariinia 25 g Suolaa 10 g hiivaa 15 g Sotr tafta leivänparannetta 2800 g

VAIVAUS: 2+6 min spiraalikoneella. TAIKINAN LÄMPÖTILA: +26 °C. LEPOAIKA: 30 min. NOSTATUS: n. 50 min. PAISTO: 210 °C 20 min, alussa höyrytys.

Maun korostamiseksi Syysaurinko leipämixiä voi liottaa 10-20 min. Valmiin leivän suolapitoisuus on 0,9 % 11 %:n paistohäviöllä.

MAALAISLEIPÄ

200 g Syysaurinko leipämixiä 500 g Vettä Laita pataan ja liota 15 minuuttia

500 g Hiivaleipävehnäjauhoja 1000 g Puolikarkeita vehnäjauhoja 50 g voi tai margariinia 25 g Suolaa 20 g hiivaa 15 g Softr tafta leivänparannetta 500 g Vettä 2810 g

VAIVAUS: 2+6 min spiraalikoneella. TAIKINAN LÄMPÖTILA: +26 °C. LEPOAIKA: 30 min. NOSTATUS: n. 50 min. PAISTO: 220 °C 23 min, alussa höyrytys.