Reseptit / Valkosuklainentayte-ganache

Valmistusaineet

  • 480 g Kuorrutenappi valkoinen Caratia
  • 250 g Festipakia
  • 85 g Tärkkelyssiirappia

Valmistusohje

  1. Keitä Festipak ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C asteeseen.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-32 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi valkoinen Carat 10 kg
Valkoisen suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suk...
Kasvirasvasekoite Festipak 12 l
Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat täynnä makua. Vaahdo...
Tärkkelyssiirappi 40, 10 kg
Tärkkelyssiirappi on siirappimainen kirkas sokeriliuos. Tärkkelyssisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä ja antaa r...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappin...
Makuaine vadelma 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen vadelman maku ja väri. Makuaine on väriltään hellän punainen ja siinä on sileä siirappinen rakenn...
Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Tuote lopetetaan syksyllä 2020!  Tuotteen tulee korvaamaan luonnolisempi seos 21191 Tegral Satin Cream Cake CL 10KG.  Erittäin ...