Reseptit / Valkosuklainentayte-ganache
reseptit
Valkosuklainentäyte Ganache
Tätä herkullista Ganachea voi käyttää todella moneen eri tarkoitukseen. Kakujen väliin, cupcakesien täytteenä tai macarons leivosten väliin. Tätä reseptiä on helppo muokata makuainellamme tai eri värisillä elintarvikeväreillä.
Munaton
Vähälaktoosinen
Valmistusaineet
- 480 g Kuorrutenappi valkoinen Caratia
- 250 g Festipakia
- 85 g Tärkkelyssiirappia
Valmistusohje
- Keitä Festipak ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C asteeseen.
- Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
- Anna tasaantua ennen käyttöä.
- Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-32 °C asteeseen.