Reseptit / Valkosuklainentayte-ganache

Valmistusaineet

  • 480 g Kuorrutenappi valkoinen Caratia
  • 250 g Festipakia
  • 85 g Tärkkelyssiirappia

Valmistusohje

  1. Keitä Festipak ja tärkkelyssiirappi noin 95 °C asteeseen.
  2. Emulsioi suklaamassasta sauvasekoittimella kaikki ilma pois.
  3. Anna tasaantua ennen käyttöä.
  4. Käytä huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarvittaessa 30-32 °C asteeseen.

Reseptin tuotteet

Kuorrutenappi valkoinen Carat 10 kg
Valkoisen suklaan makuinen kasvirasvapohjainen kuorrutenappi, jossa on erinomainen maku, rakenne ja kiilto. Käytetään kuten suk...
Kasvirasvasekoite Festipak 1L (Tilauserä 12L)
Tuote toimitetaan 12kpl:n erissä. Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeri...
Tärkkelyssiirappi 40, 10 kg
Poistuva tuote. Valikoimamme uudistuu! Tärkkelyssiirappi on siirappimainen kirkas sokeriliuos. Tärkkelyssisiirappi säätelee tav...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Makuaine Passio 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen passionhedelmän maku ja väri. Makuaine on väriltään lempeän keltainen ja siinä on sileä siirappi...
Makuaine vadelma 1 kg
Tuo tuotteellesi luonnollinen vadelman maku ja väri. Makuaine on väriltään hellän punainen ja siinä on sileä siirappinen rakenn...
Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...