Reseptit / Vaahterasiirappi-popcorn-kakku
reseptit
Vaahterasiirappi popcorn-kakku
Vaahterasiirapilla maustettu popcornkakku on superherkku, joka koristellaan rennosti popcorneilla,
Valmistusaineet
-
500 g Tegral Satin Brownie mix
-
225 g Voita
-
225 g Kananmunia
-
100 g Suklaanappi tumma Belgolade
-
200g Kinuskimassa
-
50 g Vaahteresiirappia
-
50 g Popcornia
-
30 g Tummasuklaa ganache
Valmistusohje
- Sulata suklaa ja voi.
- Sekoita Tegral Satin Brownie mix ja munat 1 minuutin ajan hitaalla nopeudella melavatkaimella.
- Lisää voi ja suklaa ja sekoita, kunnes taikina on tasaista.
- Levitä taikina voideltuun paistovuokaan.
- Paista 180 ° C: ssa 27-30 minuutin ajan.
- Anna jäähtyä hieman ja pistele n. 1cm syviä koloja kakkuun.
- Lämmitä kinuskimassa sekä vaahterasiirappi 30 ° C mikroaaltouunissa. Sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle.
- Kaada päälle valmiit popcornit ja koristele 30 ° C suklaaganachella.