Reseptit / Vaahterasiirappi-popcorn-kakku

Valmistusaineet

  • 500 g Tegral Satin Brownie mix

  • 225 g Voita

  • 225 g Kananmunia

  • 100 g Suklaanappi tumma Belgolade

  • 200g Kinuskimassa

  • 50 g Vaahteresiirappia

  • 50 g Popcornia

  • 30 g Tummasuklaa ganache

Valmistusohje

  1. Sulata suklaa ja voi.
  2. Sekoita Tegral Satin Brownie mix ja munat 1 minuutin ajan hitaalla nopeudella melavatkaimella.
  3. Lisää voi ja suklaa ja sekoita, kunnes taikina on tasaista.
  4. Levitä taikina voideltuun paistovuokaan.
  5. Paista 180 ° C: ssa 27-30 minuutin ajan.
  6. Anna jäähtyä hieman ja pistele n. 1cm syviä koloja kakkuun.
  7. Lämmitä kinuskimassa sekä vaahterasiirappi 30 ° C mikroaaltouunissa. Sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle.
  8. Kaada päälle valmiit popcornit ja koristele 30 ° C suklaaganachella.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Brownie CL 15KG
UUTUUS! Luonnollisempi seos, joka on täydellinen työkalu Brownien ja erilaisten suklaisten leivonnaisten valmistamiseen.  Eritt...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
Kinuskimassa 7 kg
Roberts käyttövalmis, notkea kinuskimassa on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista.  Täyteläisen karamellisella kinuskima...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
VÄLIAIKAISESTI LOPPU VARASTOSTAMME! (arvioitu saapumisaika vko 43) Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon c...
Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS! Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....
Suklaanappi Amber 4 kg
Uusi suklaainnovaatio Belgoladelta. Amber-suklaassa on intensiivinen, mutta tasapainoinen karamellin ja suklaan maku, josta löy...