Reseptit / Vaahterasiirappi-popcorn-kakku

Valmistusaineet

  • 500 g Tegral Satin Brownie mix

  • 225 g Voita

  • 225 g Kananmunia

  • 100 g Suklaanappi tumma Belgolade

  • 200g Kinuskimassa

  • 50 g Vaahteresiirappia

  • 50 g Popcornia

  • 30 g Tummasuklaa ganache

Valmistusohje

  1. Sulata suklaa ja voi.
  2. Sekoita Tegral Satin Brownie mix ja munat 1 minuutin ajan hitaalla nopeudella melavatkaimella.
  3. Lisää voi ja suklaa ja sekoita, kunnes taikina on tasaista.
  4. Levitä taikina voideltuun paistovuokaan.
  5. Paista 180 ° C: ssa 27-30 minuutin ajan.
  6. Anna jäähtyä hieman ja pistele n. 1cm syviä koloja kakkuun.
  7. Lämmitä kinuskimassa sekä vaahterasiirappi 30 ° C mikroaaltouunissa. Sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle.
  8. Kaada päälle valmiit popcornit ja koristele 30 ° C suklaaganachella.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Brownie CL 15KG
Luonnollisempi seos, joka on täydellinen työkalu Brownien ja erilaisten suklaisten leivonnaisten valmistamiseen.  Erittäin moni...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Kinuskimassa 7 kg
 (arvioitu saapumisaika vko 31) Roberts käyttövalmis, notkea kinuskimassa on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista.  Täyt...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen.  Erittä...
Suklaanappi Amber 4 kg
Uusi suklaa innovaatio Belgoladelta. Amber suklaassa on intensiivinen, mutta tasapainoinen karamellin ja suklaan maku, josta lö...