Reseptit / Tumma-suklaa-ganache-piiras

Valmistusaineet

  • 105 g Suklaanappi Tumma Belgoladea
  • 200 g Festipackia
  • 40 g Tärkkelysiirappia
  • 80 g Kananmunaa
  • 20 g Kananmunan keltuaista
  • Bebe pohja

Valmistusohje

  1. Kuumenna kerma ja tärkkelyssiirappi 80 °C.
  2. Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Lisää kananmuna ja keltuainen massaan ja sekoita.
  4. Kaada massa tartalettiin.
  5. Paista 20-30 min. 100 °C ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Reseptin tuotteet

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Kasvirasvasekoite Festipak 12 l
Festipak on maustamaton kasvisrasvasekoite. Luo upeita jälkiruokia, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat täynnä makua. Vaahdo...
Bebe-pohja 135 kpl, 8,5 cm
Bebe muropohja on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valm...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Murokuppi pyöreä, 240 kpl, 40 mm
Murokuppi on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valmistuk...
Piiraspohja neutraali, gluteeniton 27 kpl, 85 mm
Gluteeniton piiraspohja on neutraalin makuinen ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis piiraspohja on verraton apu piira...
Piiraspohja neutraali, 90 kpl, 70 mm
Piiraspohja on neutraalin makuinen ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis piiraspohja on verraton apu piiraiden, leivos...