Reseptit / Sacher-mokkapalat

Valmistusaineet

  • 500 g Tegral Satin Brownie mix
  • 225 g Voita
  • 225 g Kananmunia
  • 100 g Suklaanappi tumma Belgolade
  • 450 g Mango

Kuorrutus

  • 300 g Aprikoositäyte Roberts
  • 360 g Tumma suklaa Ganache

Valmistusohje

  1. Kuori ja leikkaa mango pieniksi paloiksi.
  2. Sulata suklaa ja voi.
  3. Sekoita Tegral Satin Brownie mix ja munat 1 minuutin ajan hitaalla nopeudella melavatkaimella.
  4. Lisää voi ja suklaa ja sekoita, kunnes taikina on tasaista.
  5. Levitä mangopalat voideltuun paistovuokaan ja kaada taikina päälle.
  6. Paista 180 ° C: ssa 27-30 minuutin ajan.
  7. Anna jäähtyä.
  8. Levitä aprikoositäyte kakun päälle.
  9. Lämmitä suklaa ganache mikrossa 30-35 ° C ja kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Brownie CL 15KG
UUTUUS! Luonnollisempi seos, joka on täydellinen työkalu Brownien ja erilaisten suklaisten leivonnaisten valmistamiseen.  Eritt...
Aprikoositäyte Roberts 12 kg
Roberts aprikoositäyte on täyteläinen, jossa tuoreen aprikoosin maku. Ulkonäöltään sileä ja väriltään ruskehtavan keltainen. Hy...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS! Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....
Kaakaokuorrute hasselpähkinä 4 kg
Kaakaokuorrute on täyteläisen suklainen, jossa on hento hasselpähkinän maku.  Pehmeä täyte on käyttövalmis leivonnaisten kuorru...