Reseptit / Runebergin-muffinit

Valmistusaineet

  • 1000 g 21221 Amerikan Muffinssimix
  • 300 g piimää
  • 225 g vettä
  • 300 g kasviöljyä
  • 15 g 13476 vaniljakreemi Roberts
  • 15 g 131801 Vadelmahillo Roberts
  • 5 g 22965 Pakkaskuorrute Romix

Kostutusliemi:

  • 500 g vettä
  • 55 g tomusokeria
  • 106063 Rommiaromi Jamaica

Valmistusohje

  1. Sekoita muffinissimix, öljy, vesi ja piimä hitaalla 1 minuutti ja keskinopeudella 4 minuuttia.
  2. Annostele 100 g muffinssiseosta kapseleihin.
  3. Pursota vadelmahillo massan keskelle.
  4. Paisto 190 ˚C lämmitetyssä uunissa noin 23-30 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä. Sekoita kostutusliemi ja valuta ruokalusikallinen tortun päälle. Pursota vaniljakreemi ja koristele sokerimassalla.

Reseptin tuotteet

Vadelmahillo Roberts 12 kg
Roberts vadelmahillo on raikas ja siinä maistuu aito vadelma. Kiiltävä tummanpunainen, helposti levittyvä hillo, jossa on pieni...
Rommiaromi Jamaica 1 kg
Roberts rommiaromi on ruskehtava aromiliuos, jonka muku on voimakkaan rommimainen. Rommiaromi on tarkoitettu täytteiden, kuorru...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA VKO 31 Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäks...