Reseptit / Runebergin-muffinit
reseptit
Runebergin muffinit
Runebergintorttu on muuntunut leipureiden käsissä ja torttu tehdään nyt muffinsinmuotoon.
Valmistusaineet
- 1000 g 21221 Amerikan Muffinssimix
- 300 g piimää
- 225 g vettä
- 300 g kasviöljyä
- 15 g 13476 vaniljakreemi Roberts
- 15 g 131801 Vadelmahillo Roberts
- 5 g 22965 Pakkaskuorrute Romix
Kostutusliemi:
- 500 g vettä
- 55 g tomusokeria
- 106063 Rommiaromi Jamaica
Valmistusohje
- Sekoita muffinissimix, öljy, vesi ja piimä hitaalla 1 minuutti ja keskinopeudella 4 minuuttia.
- Annostele 100 g muffinssiseosta kapseleihin.
- Pursota vadelmahillo massan keskelle.
- Paisto 190 ˚C lämmitetyssä uunissa noin 23-30 minuuttia.
- Anna jäähtyä. Sekoita kostutusliemi ja valuta ruokalusikallinen tortun päälle. Pursota vaniljakreemi ja koristele sokerimassalla.