Reseptit / Omenakakku

Valmistusaineet

**Cruble **

  • 200 g 135041 Vaniliinikreemijauhe Roberts
  • 750 g Voita
  • 500g Vehnäjauhoja
  • 500 g Fariinisokeria

Kakkupohja

  • 1000 g 21221 Amerikan muffinssimixiä
  • 400 g Mantelimassaa
  • 350 g Kananmunaa
  • 300 g Rypsiöljyä
  • 465 g Vettä

1000 g 131411 Omenapala-kanelitäyte Roberts

Valmistusohje

  1. Cruble: Kaikki ainesosat sekoitetaan murumaiseksi.
  2. Kakkupohja Lisää kaikki nestemäiset ainesosat. Lisää muffiniseos sekä mantelimassa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Laita 50 g crumblea muotin pohjaan ja sitten 350 g kakkutaikinaa.
  4. Pursota taikinaan spiraalimaisesti omenapala-kanelitäytettä.
  5. Viimeistele ripottelemalla 15-20 g crublea kakun pinnalle.
  6. Paista 180 ° C: ssa noin. 50 min.

Reseptin tuotteet

Omenapala-kanelitäyte Roberts 12 kg
Roberts omenapala-kanelitäyte on kanelilla maustettu täyteläinen omenatäyte, joka sisältää runsaasti omenanpaloja.  

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Omenapalatäyte Roberts 12 kg
SAATAVUUSAIKA VKO 9 Roberts omenapalatäyte maistuu kirpeän raikkaalle omenanalle. Hyvin levittyvä täyte on väriltään kiiltävän ...
Omenatäyte Roberts 12 kg
Perinteisessä Roberts omenatäytteessä maistuu raikkaan kirpeä omena. Sileä omenatäyte on helposti levittyvä.