Reseptit / Omenakakku

Valmistusaineet

**Cruble **

  • 200 g Vaniliinikreemijauhe Roberts
  • 750 g Voita
  • 500g Vehnäjauhoja
  • 500 g Fariinisokeria

Kakkupohja

  • 1000 g Tegral satin Cream Cake CL tai Amerikan muffinssimixiä
  • 400 g Mantelimassaa
  • 350 g Kananmunaa
  • 300 g Rypsiöljyä
  • 465 g Vettä

1000 g Omenapala-kanelimarmelaadi

Valmistusohje

  1. Cruble: Kaikki ainesosat sekoitetaan murumaiseksi.
  2. Kakkupohja Lisätään kaikki nestemäiset ainesosat ensin. Sitten Tegral Satin Creme Cake sekä mantelimassa ja sekoitetaan tasaiseksi massaksi.
  3. Laita 50 g crumblea muotin pohjaan ja sitten 350 g kakkutaikinaa.
  4. Pursota taikinaan spiraalimaisesti omenapala-kanelimarmeladia (noin 100 g).
  5. Viimeistele ripottelemalla 15-20 g crublea kakun pinnalle.
  6. Paista 180 ° C: ssa noin. 50 min.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS! Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....
Omenapala-kanelimarmeladi Roberts 12 kg
Roberts omena-kanelimarmeladi on kanelilla maustettu täyteläinen omenanmarmeladi, joka sisältää runsaasti omenanpaloja.  Marmel...
Mantelimassa 50/50 5 kg
Korkealaatuinen kellertävä mantelimassa, jossa mantelia 44 %. Mantelimassaa käytetään pullien ja leivonnnaisten täytteenä ja ta...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...
Omenapalatäyte Roberts 12 kg
Roberts omenapalatäyte maistuu kirpeän raikkaalle omenanalle. Hyvin levittyvä täyte on väriltään kiiltävän vaaleankeltainen ja ...
Omenahillo Roberts 12 kg
Perinteisessä Roberts omenahillossa maistuu raikkaan kirpeä omena. Sileä omenahillo on helposti levittyvä. Hillossa hedelmäpito...