Reseptit / Omenakakku
reseptit
Omenainen murukakku
Tämä herkku sopii erityisesti syksyyn. Mehevä kakku kätkee sisälleensä omenapala-kanelimarmeladia. Kakun pohjalle ja päälle tehtävä murukerros sopii täydellisesti omenakakkuun.
Valmistusaineet
**Cruble **
- 200 g 135041 Vaniliinikreemijauhe Roberts
- 750 g Voita
- 500g Vehnäjauhoja
- 500 g Fariinisokeria
Kakkupohja
- 1000 g 21221 Amerikan muffinssimixiä
- 400 g Mantelimassaa
- 350 g Kananmunaa
- 300 g Rypsiöljyä
- 465 g Vettä
1000 g 131411 Omenapala-kanelitäyte Roberts
Valmistusohje
- Cruble: Kaikki ainesosat sekoitetaan murumaiseksi.
- Kakkupohja Lisää kaikki nestemäiset ainesosat. Lisää muffiniseos sekä mantelimassa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Laita 50 g crumblea muotin pohjaan ja sitten 350 g kakkutaikinaa.
- Pursota taikinaan spiraalimaisesti omenapala-kanelitäytettä.
- Viimeistele ripottelemalla 15-20 g crublea kakun pinnalle.
- Paista 180 ° C: ssa noin. 50 min.