Reseptit / Omenakakku

Valmistusaineet

**Cruble **

  • 200 g Vaniliinikreemijauhe Roberts
  • 750 g Voita
  • 500g Vehnäjauhoja
  • 500 g Fariinisokeria

Kakkupohja

  • 1000 g Amerikan muffinssimixiä
  • 400 g Mantelimassaa
  • 350 g Kananmunaa
  • 300 g Rypsiöljyä
  • 465 g Vettä

1000 g Omenapala-kanelimarmelaadi

Valmistusohje

  1. Cruble: Kaikki ainesosat sekoitetaan murumaiseksi.
  2. Kakkupohja Lisätään kaikki nestemäiset ainesosat ensin. Sitten Tegral Satin Creme Cake sekä mantelimassa ja sekoitetaan tasaiseksi massaksi.
  3. Laita 50 g crumblea muotin pohjaan ja sitten 350 g kakkutaikinaa.
  4. Pursota taikinaan spiraalimaisesti omenapala-kanelimarmeladia (noin 100 g).
  5. Viimeistele ripottelemalla 15-20 g crublea kakun pinnalle.
  6. Paista 180 ° C: ssa noin. 50 min.

Reseptin tuotteet

Omenapala-kanelitäyte Roberts 12 kg
Roberts omenapala-kanelitäyte on kanelilla maustettu täyteläinen omenatäyte, joka sisältää runsaasti omenanpaloja.  

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vanilliinikreemijauhe Roberts 5 kg
Roberts vaniliinikreemijauheesta valmistuu helposti herkullinen vaniljanmakuinen kreemi  sekoittamalla jauhe vain veteen tai ma...
Omenapalatäyte Roberts 12 kg
Roberts omenapalatäyte maistuu kirpeän raikkaalle omenanalle. Hyvin levittyvä täyte on väriltään kiiltävän vaaleankeltainen ja ...
Omenatäyte Roberts 12 kg
Perinteisessä Roberts omenatäytteessä maistuu raikkaan kirpeä omena. Sileä omenatäyte on helposti levittyvä.