Reseptit / Mazariinileivos

Valmistusaineet

  • 125g Mantelimassaa
  • 125 g Voita
  • 110 g Kananmunaa
  • 65 g Manitoba erikoisvehnäjauhoa
  • 95 g Sokeria
  • à 15g Appelsiini-omenatäye Classiccia
  • à 70 g Valkoista pomadaa
  • à 1 kpl Bebe-pohja
  • Appelsiinikuorimuhennosta

Valmistusohje

  1. Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
  2. Pursota valmispohjan pohjalla appelsiini-omenatäytettä.
  3. Pursota täytemassa pohjille, mutta älä laita täytettä vuoan pintaan asti.
  4. Paista 180°C:ssa n. 12 min ja anna jäähtyä hetki.
  5. Levitä päälle hyvin ohut kerros aprikoosimarmeladia.
  6. Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.
  7. Koristele mazariinileivokset appelsiini kuorimuhennoksella.

Reseptin tuotteet

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Appelsiini-omenatäyte Classic 12 kg
(ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 4 )Kirpeän raikkaan appelsiininmakuinen, hyvin levittyvä täyte. Ulkonäöltään sileän kirkas ja väril...
Appelsiinikuorimuhennos 10 kg
Voimakkaan makuinen kypsennetty appelsiininkuori sokeriliemessä, jonka hedelmäpitoisuus on 40%. Appelsiininkuorimuhennos sopii ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...