Reseptit / Mazariinileivos

Valmistusaineet

  • 125g Mantelimassaa
  • 125 g Voita
  • 110 g Kananmunaa
  • 65 g Manitoba erikoisvehnäjauhoa
  • 95 g Sokeria
  • à 15g Appelsiini-omenatäye Classiccia
  • à 70 g Valkoista pomadaa
  • à 1 kpl Bebe-pohja
  • Appelsiinikuorimuhennosta

Valmistusohje

  1. Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
  2. Pursota valmispohjan pohjalla appelsiini-omenatäytettä.
  3. Pursota täytemassa pohjille, mutta älä laita täytettä vuoan pintaan asti.
  4. Paista 180°C:ssa n. 12 min ja anna jäähtyä hetki.
  5. Levitä päälle hyvin ohut kerros aprikoosimarmeladia.
  6. Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.
  7. Koristele mazariinileivokset appelsiini kuorimuhennoksella.

Reseptin tuotteet

Appelsiini-omenatäyte Classic 12 kg
Raikkaan kirpeän appelsiininmakuinen täyte on hyvin levittyvä. Ulkonäöltään sileän kirkas ja väriltään oranssinkeltainen. 
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Appelsiinikuorimuhennos 10 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA 2.12 Voimakkaan makuinen kypsennetty appelsiininkuori sokeriliemessä, jonka hedelmäpitoisuus on 40%. App...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...