Reseptit / Mazariinileivos

Valmistusaineet

  • 125g Mantelimassaa
  • 125 g Voita
  • 110 g Kananmunaa
  • 65 g Manitoba erikoisvehnäjauhoa
  • 95 g Sokeria
  • à 15g Appelsiini-omenatäye Classiccia
  • à 70 g Valkoista pomadaa
  • à 1 kpl Bebe-pohja
  • Appelsiinikuorimuhennosta

Valmistusohje

  1. Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
  2. Pursota valmispohjan pohjalla appelsiini-omenatäytettä.
  3. Pursota täytemassa pohjille, mutta älä laita täytettä vuoan pintaan asti.
  4. Paista 180°C:ssa n. 12 min ja anna jäähtyä hetki.
  5. Levitä päälle hyvin ohut kerros aprikoosimarmeladia.
  6. Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.
  7. Koristele mazariinileivokset appelsiini kuorimuhennoksella.

Reseptin tuotteet

Appelsiini-omenatäyte Classic 12 kg
Kirpeän raikkaan appelsiininmakuinen, hyvin levittyvä täyte. Ulkonäöltään sileän kirkas ja väriltään oranssinkeltainen. Täyteen...
Appelsiinikuorimuhennos 10 kg
Voimakkaan makuinen kypsennetty appelsiininkuori sokeriliemessä, jonka hedelmäpitoisuus on 40%. Appelsiininkuorimuhennos sopii ...
Bebe-pohja 135 kpl, 8,5 cm
Bebe muropohja on makea ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis muropohja on verraton apu leivosten ja jälkiruokien valm...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Pomada punainen 15 kg
Vaaleanpunainen pastamainen sokerikuorrute. Laadukkaalla pomadalla kuorrutat helposti munkit, kahvileivät sekä koristelet leivo...
Piiraspohja neutraali, gluteeniton 27 kpl, 85 mm
Gluteeniton piiraspohja on neutraalin makuinen ja antaa rapean rakenteen tuotteellesi. Valmis piiraspohja on verraton apu piira...
Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...