Reseptit / Mazariinileivos

Valmistusaineet

  • 125g Mantelimassaa
  • 125 g Voita
  • 110 g Kananmunaa
  • 65 g Manitoba erikoisvehnäjauhoa
  • 95 g Sokeria
  • à 15g Appelsiini-omenatäye Classiccia
  • à 70 g Valkoista pomadaa
  • à 1 kpl Bebe-pohja
  • Appelsiinikuorimuhennosta

Valmistusohje

  1. Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
  2. Pursota valmispohjan pohjalla appelsiini-omenatäytettä.
  3. Pursota täytemassa pohjille, mutta älä laita täytettä vuoan pintaan asti.
  4. Paista 180°C:ssa n. 12 min ja anna jäähtyä hetki.
  5. Levitä päälle hyvin ohut kerros aprikoosimarmeladia.
  6. Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.
  7. Koristele mazariinileivokset appelsiini kuorimuhennoksella.

Reseptin tuotteet

Appelsiini-omenatäyte Classic 12 kg
Raikkaan kirpeän appelsiininmakuinen täyte on hyvin levittyvä. Ulkonäöltään sileän kirkas ja väriltään oranssinkeltainen. 
Appelsiinikuorimuhennos 10 kg
Voimakkaan makuinen kypsennetty appelsiininkuori sokeriliemessä, jonka hedelmäpitoisuus on 40%. Appelsiininkuorimuhennos sopii ...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Macaron-mantelileivosmix 5 kg
Macaron sekoituksemme on helppo tapa tehdä kauniita ​​macaroneja. Lisää vain vettä ja sekoita. Jos olet valmis antamaan luovuud...