Reseptit / Kahden-suklaan-juustokakku

Valmistusaineet

Pohja

  • 175 g Domino minttukeksejä
  • 50 g Voita

Täyte 1

  • 775 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
  • 225 g Suklaanappi valkoinen Belgoladea

Täyte 2

  • 790 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
  • 210 g Suklaanappi maito Belgoladea

Valmistusohje

  1. Murskaa keksit tehosekoittimella. Sulata voi ja sekoita keksimuruun.
  2. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan Ø 26 cm pohjan ja reunan väliin. Levitä taikina vuoan pohjalle.
  3. Lämmitä 100 g juustokakkutäytettä kädenlämpöiseksi ja sekoita siihen sulatettu valkosuklaa.
  4. Sekoita suklaa-juustokakkumassa loppuun juustokakkutäytteeseen varovasti nostellen.
  5. Valmista toinen täyte samalla tavalla.
  6. Täytä vuoka ensin maitosuklaatäytteellä ja sittenvalkosuklaatäytteellä .
  7. Paista kakkua 150-165 °C noin 50-70 minuuttia. Anna jäähtyä rauhassa.

Reseptin tuotteet

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Suklaanappi maito Belcolade 5 kg
Maitosuklaa (35%), jossa täydellinen makean kaakaon ja maidon tasapaino. Suklaassa hento vaaleanruskea väri. Belcolade on alku...
Suklaanappi valkoinen Belcolade 5 kg
Kauniisti tasapainoinen valkosuklaa (28%), jonka maussa vaniljaa ja ripaus keitettyä maitoa.  Belcolade on alkuperäinen belgial...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Vaniljakreemi Cremfil 13 kg
Käyttövalmis vaniljanmakuinen sileän pehmeä kreemi. Väriltään syvän keltainen. Ylivoimaisen vakauden ansiosta voidaan käyttää e...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...