Reseptit / Kahden-suklaan-juustokakku
reseptit
Kahden suklaan juustokakku
Suussa sulavan pehmeä ja herkullinen kahden suklaan juustokakku on takuuvarma suosikki.
Valmistusaineet
Pohja
- 175 g Domino minttukeksejä
- 50 g Voita
Täyte 1
- 775 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
- 225 g Suklaanappi valkoinen Belgoladea
Täyte 2
- 790 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
- 210 g Suklaanappi maito Belgoladea
Valmistusohje
- Murskaa keksit tehosekoittimella. Sulata voi ja sekoita keksimuruun.
- Laita leivinpaperi irtopohjavuoan Ø 26 cm pohjan ja reunan väliin. Levitä taikina vuoan pohjalle.
- Lämmitä 100 g juustokakkutäytettä kädenlämpöiseksi ja sekoita siihen sulatettu valkosuklaa.
- Sekoita suklaa-juustokakkumassa loppuun juustokakkutäytteeseen varovasti nostellen.
- Valmista toinen täyte samalla tavalla.
- Täytä vuoka ensin maitosuklaatäytteellä ja sittenvalkosuklaatäytteellä .
- Paista kakkua 150-165 °C noin 50-70 minuuttia. Anna jäähtyä rauhassa.