Reseptit / Kahden-suklaan-juustokakku

Valmistusaineet

Pohja

  • 175 g Domino minttukeksejä
  • 50 g Voita

Täyte 1

  • 775 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
  • 225 g Suklaanappi valkoinen Belgoladea

Täyte 2

  • 790 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
  • 210 g Suklaanappi maito Belgoladea

Valmistusohje

  1. Murskaa keksit tehosekoittimella. Sulata voi ja sekoita keksimuruun.
  2. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan Ø 26 cm pohjan ja reunan väliin. Levitä taikina vuoan pohjalle.
  3. Lämmitä 100 g juustokakkutäytettä kädenlämpöiseksi ja sekoita siihen sulatettu valkosuklaa.
  4. Sekoita suklaa-juustokakkumassa loppuun juustokakkutäytteeseen varovasti nostellen.
  5. Valmista toinen täyte samalla tavalla.
  6. Täytä vuoka ensin maitosuklaatäytteellä ja sittenvalkosuklaatäytteellä .
  7. Paista kakkua 150-165 °C noin 50-70 minuuttia. Anna jäähtyä rauhassa.

Reseptin tuotteet

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Suklaanappi maito Belcolade 5 kg
Maitosuklaa (35,5%), jossa täydellinen makean kaakaon ja maidon tasapaino. Suklaassa hento vaaleanruskea väri. Belcolade on al...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Sitruunakreemi deli citron 5 kg
 ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 21 Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja p...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Tumma suklaa ganache 5 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA Vko 22 Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tu...