Reseptit / Juustokakkumalja

Valmistusaineet

  • 750 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
  • 100 g Sokeria
  • 600 g Vadelmia
  • 20 g Sitruunamehua
  • 4 kpl Liivatelehtiä
  • 100 g Vettä
  • à 10 g Krokanttia

Valmistusohje

  1. Valmista vadelmakastike kiehauttamalla vadelmat, vesi ja sokeri.
  2. Paseeraa siivilän läpi ja lisää joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Lisää lopuksi sitruunamehu.
  3. Kokoa annos jälkiruokamaljaan kerroksittain. Alimmaiseksi noin 30 g Vadelmakastiketta ja päälle Juustokakkutäytettä.
  4. Koristele marjoilla ja krokantilla.

Reseptin tuotteet

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Liivatelehti 1 kg
Kirkas liivatelehti sisältää eläinpohjaista hyytelöainetta ja yhden liivatelehden paino n. 3 g. Liivatelehti on yleisimmin käyt...
Krokantti 2,5 kg
Valmis makea ja rapea mantelikrokantti sopii konditoriatuotteiden koristeluun. Sekä täytteiden maustamiseen ja käytettäväksi jä...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...