Reseptit / Juustokakkumalja

Valmistusaineet

  • 750 g Juustokakkutäyte Cheesecakea
  • 100 g Sokeria
  • 600 g Vadelmia
  • 20 g Sitruunamehua
  • 4 kpl Liivatelehtiä
  • 100 g Vettä
  • à 10 g Krokanttia

Valmistusohje

  1. Valmista vadelmakastike kiehauttamalla vadelmat, vesi ja sokeri.
  2. Paseeraa siivilän läpi ja lisää joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Lisää lopuksi sitruunamehu.
  3. Kokoa annos jälkiruokamaljaan kerroksittain. Alimmaiseksi noin 30 g Vadelmakastiketta ja päälle Juustokakkutäytettä.
  4. Koristele marjoilla ja krokantilla.

Reseptin tuotteet

Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...
Liivatelehti 1 kg
Kirkas liivatelehti sisältää eläinpohjaista hyytelöainetta ja yhden liivatelehden paino n. 3 g. Liivatelehti on yleisimmin käyt...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Vaahdotettava valkoinen suklaa Cryst-O-Fil 5 kg
Käyttövalmis Cryst-O-Fil on ainutlaatuinen pehmeä valkosuklaa, jossa on vaahdotusta kestävä rakenne. Tasapainoinen valkosuklaan...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Tuote poistuu valikoimistamme 2/2024. Vaihtoetoiseksi tuotteeksi tarjoamme 21374 Tumma tryffeli 6kg Täyteläinen tumma suklaa ga...