Reseptit / Chicago-al-capone-muffinssi

Valmistusaineet

  • 1000 g 21221 Amerikan Muffinssimix
  • 300 g piimä
  • 225 g vesi
  • 300 g kasviöljy
  • 15 g 13476 Vaniljakreemi Roberts
  • 15 g 13196 kuningatartäyte Roberts

Valmistusohje

  1. Sekoita muffinissimix, öljy, vesi ja piimä hitaalla 1 minuutti ja keskinopeudella 4 minuuttia.
  2. Annostele 100 g muffinssiseosta kapseleihin.
  3. Pursota kuningatartäyte massan keskelle.
  4. Paisto 190 ˚C lämmitetyssä uunissa noin 23-30 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä ja pursota paiston jälkeen muffinssien päälle vaniljakreemiä ja koristele kermavaahdolla.

Reseptin tuotteet

Amerikan Muffinssimix 12,5 kg
Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen seos takaa tasalaatuisen tuotteen yhä uudelleen. Lisäksi saat tuotteisiisi erinomaise...
TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Kuningatartäyte Roberts 12 kg
ARVIOITU SAATAVUUSAIKA 22.2 Roberts kuningatartäyte on mustikan ja vadelman makuinen täyte, joka on helposti levittyvä. Täyte o...

Saatat olla kiinnostunut näistä

TUOTE ON TILAPÄISESTI LOPPU! Appelsiini-omenatäyte Classic 12 kg
Raikkaan kirpeän appelsiininmakuinen täyte on hyvin levittyvä. Ulkonäöltään sileän kirkas ja väriltään oranssinkeltainen.