Reseptit / Biscuit-keksi

Valmistusaineet

  • 400 g Tegral satin cream cake
  • 150 g Voita
  • 50 g Kananmunia
  • 160 g Täysjyväjauhoja
  • 60 g Vaahterasiirappia

Valmistusohje

  1. Sekoita Satin cream cake mix, jauhot, vaahterasiirappi ja voi murutaikinaksi. Lisää kanamuna taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  2. Kauli taikina 3mm ja leikkaa 50x50mm neliöksi.
  3. Paista 180-160˚C n. 8-10 minuuttia.
  4. Täytä tai koristele haluamallasi tavalla.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen.  Erittä...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon curd". Kreemi on syvän keltainen ja paiston kestävä. Deli Citron keh...
Kaakaokuorrute hasselpähkinä 4 kg
Poistuva tuote. Valikoimamme uudistuu! Kaakaokuorrute on täyteläisen suklainen, jossa on hento hasselpähkinän maku. Pehmeä täyt...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...