Reseptit / Biscuit-keksi

Valmistusaineet

  • 400 g Tegral satin cream cake
  • 150 g Voita
  • 50 g Kananmunia
  • 160 g Täysjyväjauhoja
  • 60 g Vaahterasiirappia

Valmistusohje

  1. Sekoita Satin cream cake mix, jauhot, vaahterasiirappi ja voi murutaikinaksi. Lisää kanamuna taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  2. Kauli taikina 3mm ja leikkaa 50x50mm neliöksi.
  3. Paista 180-160˚C n. 8-10 minuuttia.
  4. Täytä tai koristele haluamallasi tavalla.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS! Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sitruunakreemi deli citron 5 kg
VÄLIAIKAISESTI LOPPU VARASTOSTAMME! (arvioitu saapumisaika vko 43) Käyttövalmis luonnollisen sitruunan makuinen kreemi "lemon c...
Kaakaokuorrute hasselpähkinä 4 kg
Kaakaokuorrute on täyteläisen suklainen, jossa on hento hasselpähkinän maku.  Pehmeä täyte on käyttövalmis leivonnaisten kuorru...
Juustokakkutäyte Cheesecake 5 kg
Perinteisen New Yorkin reseptin innoittamana valmistettu juustokakkutäyte, joka sisältää 30% kermajuustoa mikä varmistaa, että ...