Reseptit / Belgilaiset-vohvelit

Valmistusaineet

  • 1000 g Tegral satin cream cake
  • 350 g Kananmunia
  • 300 g Rypsiöljyä
  • 225 g Vettä

Valmistusohje

  1. Mittaa kaikki ainekset ja sekoita hitaalla nopeudella 1 minuutti. Kaavi taikina alas ja sekoita vielä 3 minuuttia keskinopeudella.
  2. Laita taikina pursotin pussiin.
  3. Annostele taikinaa vohvelirautaan ja paista noin 3 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS! Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %. ...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
Kaakaokuorrute hasselpähkinä 4 kg
Kaakaokuorrute on täyteläisen suklainen, jossa on hento hasselpähkinän maku.  Pehmeä täyte on käyttövalmis leivonnaisten kuorru...