Reseptit
/ Belgilaiset-vohvelit
reseptit
Belgilaiset vohvelit
Belgialaiset vohvelit ovat monelle aitoja ja ainoita oikeita. Voit tarjoilla vohvelin myös suolaisten täytteiden kera.
Valmistusaineet
- 1000 g Tegral satin cream cake
- 350 g Kananmunia
- 300 g Rypsiöljyä
- 225 g Vettä
Valmistusohje
- Mittaa kaikki ainekset ja sekoita hitaalla nopeudella 1 minuutti. Kaavi taikina alas ja sekoita vielä 3 minuuttia keskinopeudella.
- Laita taikina pursotin pussiin.
- Annostele taikinaa vohvelirautaan ja paista noin 3 minuuttia.
Tegral Satin Cream Cake CL 10kg
UUTUUS!
Luonnollisempi kakkuseos, joka on täydellinen työkalu kakkujen, muffinssien ja erilaisten leivonnaisten valmistamiseen....
Suklaanappi tumma Belcolade 5 kg
Tasapainoinen tumma suklaa, jonka maussa on sopivaa kitkeryyttä ja tuoreita, hedelmäisiä aromeja. Kaakaopitoisuus min. 55,7 %.
...
Tumma suklaa ganache 5 kg
Täyteläinen tumma suklaa ganache on valmistettu aidosta Belgialaisesta suklaasta. Käyttövalmis tuote takaa, joka kerta kiiltävä...
Kaakaokuorrute hasselpähkinä 4 kg
Kaakaokuorrute on täyteläisen suklainen, jossa on hento hasselpähkinän maku.
Pehmeä täyte on käyttövalmis leivonnaisten kuorru...
Siirry diaesitykseen vasemmalla/oikealla nuolella tai pyyhkäise vasemmalle/oikealle, jos käytät mobiililaitetta