Reseptit / Juurella-ryhditetty-croisant

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 480 g Vettä (10-12°C)
  • 30 g Hiiva
  • 50 g Sokeria
  • 30 g Voita laktoositon
  • 30 g Maitojauhe laktoositon
  • 10 g S-kimo 500
  • 300 g Margariini
  • 15 g Sapore madre

Valmistusohje

  1. Sekoitus 3 min hitaalla, 3 min nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 27 °C.
  3. Esikohotus 30 minuuttia -18°C.
  4. Laminointi 2 x 3 ja anna levätä sitten 20 minuuttia 5 ° C: ssa.
  5. Toinen laminointi 1 x 3 ja laminoi 3,4 mm: iin asti.
  6. Aseta taikinalevy pöydälle, leikkaa taikinasta kolmiot, joiden pituus on 22 cm ja leveys 11 cm.
  7. Kohotus 120 min, 28-30°C, 80 %.
  8. Voitele kanamunalla.
  9. Paistolämpötila 180 °C.
  10. Paistoaika 30 minuttia

Reseptin tuotteet

Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...
Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...

Saatat olla kiinnostunut näistä

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft grains golden 6 Cl 5 Kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty maultaan juuri niille sopivaan hapanjuureen. Val...